Huis > Kennis > Inhoud
Een korte introductie tot de vinnen
Nov 09, 2017

Vinnen, om te zwemmen, duiken om een ​​sterk voorwaarts momentum te bieden, het brede gebied van de vinnen kan een sterke kracht leveren, niet afhankelijk zijn van de handen om vaart te maken, zodat de handen bevrijd kunnen worden om deel te nemen aan ander werk.

Kenmerken

De vinnen zijn verdeeld in twee typen: hak en mouw. Voetvinnen worden over het algemeen gebruikt in warm water of snorkelen. Geen hielvinnen om te gebruiken met de duiklaarzen. Grote, harde vinnen worden snel gebruikt, maar zijn gemakkelijk vermoeiend en verkrampt, en kleine, zachte vinnen missen de kracht om te duwen.

Ontwerp

Vinnen hebben verschillende materialen, ontwerpen en functies. De vinnen zijn ontworpen om een ​​kiel op te nemen om de stijfheid en balans van de vinnen, de afvoeropeningen te vergroten en de weerstand tegen vinnen te verminderen om de efficiëntie te vergroten; Het kiezen van vinnen hangt af van je lichaamslengte, fysieke kracht en duikomgeving, en het is belangrijk om comfortabel en fit te zijn.

Fins categorie

Verstelbare vinnen

Je kunt de achterste hiel gebruiken om de strakheid aan te passen, maar je moet de duiksokken of duiklaarzen aantrekken om tijdens het trappen de voet niet in het water te drukken.

Vol-pack voetvinnen

Plaats simpelweg de vin op uw voeten en hoef geen extra duiklaarzen te kopen. Het voordeel is licht en goedkoop.


Producten