Huis > Kennis > Inhoud
Een lifestyle-onthulling met luxe sportwatches die er als geen ander uitziet
Jun 27, 2018

NEW YORK, NY, 26 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Voor Zwitserse horlogeontwerper Jacques Fournier, eigenaar & ontwerper bij Wryst Timepieces , is de boodschap eenvoudig; Geen enkel luxe sporthorloge is "anders" genoeg in vorm en uiterlijk. Na talloze succesvolle design-creaties voor horloges voor andere Zwitserse en internationale luxe merken vestigde Fournier zijn eigen stempel in de horloge-industrie door het aanbieden van de extreme sport- en motorsport-geïnspireerde horloges WRYST.

Tegenwoordig is iedereen gewend aan het klassieke ronde gezicht horloge, en de recentere "zwart scherm" verbonden polsgadget. In tegenstelling weerspiegelt de nieuwe Wryst FORCE-collectie een smaak voor persoonlijkheid, individualisme en charisma. De reden is simpel, wie wil hetzelfde horloge dragen dan een vriend of collega? Het modeaccessoire moet gedurfd, geïnspireerd en buitengewoon zijn. De stijlvolle creaties van de Zwitserse designhorloges WRYST zijn uniek, kleurrijk, luxueus en tijdloos. Deze nieuw uitgebrachte Wryst FORCE- collectie, speciaal bedoeld voor veeleisende mannen, is inclusief de keuze uit blauwe, zwarte en gepolijste hardstalen behuizingen.

EEN UNIEK TIJDLOOS DESIGN

Het vereiste bijna 3 jaar uitgebreid onderzoek en ontwikkeling om het esthetisch gebalanceerde en tijdloze ontwerp van de eerste WRYST te perfectioneren. Deze vlaggenschipcreatie omvat twee belangrijke geavanceerde ontwerpeigenschappen. De eerste is de gebogen en tonvormige horlogekast met geluchte zijkanten die ook de kroon en duwers beschermt tegen onbedoelde schokken. Ten tweede, de integratie van de dubbele-injectiearmband in het lichaam met een gepatenteerd technisch schroefsysteem.

EEN HORLOGE VOOR 100 MILJOEN MENSEN

De Wryst Force-uurwerken zijn ook verkrijgbaar in exclusieve limited editions van 75 stuks, dus dat is er één voor elke 100.000.000 mensen. Dit zijn enkele van de meest exclusieve sport-horloges ooit geproduceerd, en ongelooflijk, beschikbaar tegen een meer betaalbare prijs.

Alle referenties profiteren van materialen die normaal worden aangetroffen bij luxe horloges met een veel hogere prijsklasse. Deze omvatten en zijn niet beperkt tot saffierglas, 's werelds meest krasbestendige zwarte DLC-coating, tot 200 meter waterbestendigheid, alle op maat gemaakte designonderdelen enz ...

HET KOPEN VAN ÉÉN IS WILT NOG EEN

Statistisch gezien zijn de ontwerpen van Wryst gewoon verslavend en besmettelijk! 35% van de first-time kopers van een horloge met beperkte oplage Wryst zal binnen 12 maanden een nieuwe kopen. Veelzijdig en divers, andere unisex-collecties zoals de Wryst Elements bevatten helderdere kleuren met verschillende combinaties van groen, blauw, rood, geel, oranje en blauw.

SPONSORING 'S WERELDS SNELSTE RACEWEDSTRIJD

Door agressief ogende ontwerpen van motorsporthorloges is Wryst de officiële timingpartner van 's werelds snelste en gevaarlijkste racediscipline, de Isle of Man TT . Om deze samenwerking te vieren, heeft het merk het speciale Wryst TT-chronograafhorloge gemaakt .

Exclusief online beschikbaar, bespaart kopers onnodige kosten van detailhandelaren en distributeurs hoge kosten , de Wryst luxe sport horloges worden snel wereldwijd verzonden, en probleemloos.

Meer info & prijzen: https://www.wryst-timepieces.com

Producten