Huis > Kennis > Inhoud
Een revolutionaire manier om uw motorfiets of auto in één eenvoudige stap te wassen en te waxen
Sep 18, 2018
LOS ANGELES, CA, 18 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Als je bent zoals de motorbezitters die ik ken, neem je veel trots op je fiets. Maar laten we eerlijk zijn, je rijdt liever dan het schoon te houden. Als eigenaar en liefhebber merkte ik dat ik te veel tijd doorbracht om mijn fiets er uit te laten zien als de rit van mijn dromen en niet genoeg tijd om er echt op te rijden - en dit was de inspiratie voor mijn nieuwe product, RideClean. Regelmatig gebruik heeft duidelijk invloed op het uiterlijk van je rit en we hebben een manier gecreëerd om die showroom te behouden met veel minder tijd en geld. Natuurlijk kun je je fiets meenemen naar een professional en een arm en een been spenderen om het er nieuw uit te laten zien, maar waarom, wanneer RideClean het werk snel en effectief voor veel minder geld doet.

RideClean is een premium, alles-in-een, ultrapolish en sealer. Het kan worden gebruikt op verf, banden, chroom, leer en vinyl - je motorfiets in topconditie houden, van verf op wielen tot zitplaatsen om te kunnen sprinten. De unieke mix van reinigingsmiddelen, carnaubawas en polymeren van RideClean, was en was je fiets tegelijkertijd om je weer op pad te krijgen, als nieuw, snel, maar zonder in te boeten aan kwaliteit.

Het beste deel is dat RideClean eenvoudig te gebruiken en betaalbaar is. Spray hem gewoon op en veeg hem weg met een microvezel. Als je klaar bent, ziet je fiets er schoon en in de was gezet uit, geen verspild water, geen tijd of geld. Het kan zelfs op uw auto worden gebruikt. Als je klaar bent met je fiets, wil je de liefde verspreiden en ervoor zorgen dat al je voertuigen er als nieuw uitzien.

We hebben dit product jarenlang ontwikkeld om het te perfectioneren en we zijn klaar om het met de wereld te delen. We hebben zojuist onze eerste Kickstarter-campagne gelanceerd om de nodige middelen bijeen te brengen om RideClean te produceren, op de markt te brengen en te distribueren. Steun ons nu om een aantal ongelooflijke besparingen te realiseren en zie zelf hoe krachtig dit product is om uw motor er nieuw uit te laten zien zonder uw tijd of geld uit te putten!

Onze Kickstarter is hier te vinden: https://kck.st/2MvwpLi

Alvast bedankt voor uw steun!
Producten