Huis > Kennis > Inhoud
AppDupe Review: herdefiniëring van de dynamiek van de clone-app
Sep 21, 2018
TAMIL NADU, INDIA, 20 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Volgens het laatste nieuws, richt AppDupe zich op het reconstrueren van de gehele Uber Clone App-ontwikkeling en neemt het bedrijf een nieuwe impuls. AppDupe is een van de pioniers in de ontwikkeling van de kloonapp en heeft de Uber-achtige app geoptimaliseerd met het beste van het team om dit allemaal een realiteit te maken.

Het buzzword is hier de Uber-kloonapp. Een groot aantal bedrijven neemt het Uber-raamwerk over en past het aan aan de behoeften van hun klanten. Om concurrerender te worden in deze nichemarkt van taxiverrekende diensten, biedt AppDupe de juiste oplossing.

AppDupe: Scam of Legit-app?

AppDupe maakt kloon-apps voor ondernemers tegen redelijke prijzen. Daarin begon hun weg naar succes in de Uber-kloonontwikkeling. AppDupe heeft in korte tijd nieuwe hoogten bereikt dankzij haar revolutionaire, op maat gemaakte ideeën. Clone-apps bevatten het kale framework om de app aan te passen volgens de specificaties van de klant. AppDupe heeft deze trend gerealiseerd door gebruik te maken van de aanwezigheid van sociale media.

Clone App: Inner Workings

AppDupe maakt de perfecte Uber-kloon-app door twee verschillende apps te integreren: een passagiers-app en een stuurprogramma-app. Met de passagiersapp kan de rijder een taxi reserveren, de ritprijs betalen en communiceren met de bestuurder. De stuurprogramma-app neemt ritverzoeken op, ontvangt betalingen en nog veel meer.

Ondernemers die de Uber-kloon-apps van AppDupe willen gebruiken, kunnen gebruik maken van de turnkey-oplossingen om hun tegenhangers te evenaren. Met een krachtig beheerdersdashboard kunnen de website en mobiele apps de gebruikers helpen de stuurprogramma- en klant-apps te beheren.

AppDupe voorziet zich van aas met de beste functies en maatwerk. De organisatie ontwikkelt succesvolle kloon-apps met alle aanpassingen om een nieuwe zakelijke onderneming voor ondernemers te beginnen.

Voor meer informatie bezoek: http://appdupe.com/

AppDupe is een beheerde marktplaats voor klonen van populaire mobiele en web-apps. We zijn allemaal bezig met het creëren van mogelijkheden. Wat zou JIJ doen als je een miljardenbedrijf kreeg waarmee je kon spelen, is de vraag die ons drijft, We creëren die mogelijkheid die je kunt verkennen.

We beheren de scripts en apps uit een lijst met gescreende leveranciers, zodat u rustig kunt kopen en elk product of elke service kunt starten, wetende dat constante ondersteuning en aanpassing voor u is.
Producten