Huis > Kennis > Inhoud
AquaWorld uitgeroepen tot Top Performing Facility op DEMA Show 2016
Jun 09, 2018

CANCUN, MEXICO, 7 december 2016 / 24-7PressRelease / - AquaWorld werd voor een zesde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot 'Top Performing Facility' tijdens de DEMA-show ( Diving Equipment and Marketing Association), die plaatsvond van 16 tot 19 november 2016 in Las Vegas.

AquaWorld is het enige bedrijf in Mexico dat deze internationale erkenning heeft ontvangen.

Scuba Diving International (SDI) gaf de prijs, iets dat Alberto Garcia Castillo, SDI en PADI-instructeur bij AquaWorld trots maakt.

"Ik geloof dat we een van de beste accounts van SDI zijn, niet alleen vanwege onze verkopen, maar ook vanwege wat we doen," zei Garcia, die al 23 jaar bij AquaWorld aanwezig is. "De kwaliteit van de mensen die we hier hebben, is vrij hoog en we hebben deze prijs elk jaar gewonnen."

OVER DEMA SHOW 2016
Het AquaWorld-team was een van de meer dan 5.000 deelnemers, waaronder wereldwijd bekende duikers en fotografen, evenals gerenommeerde bedrijven zoals Body Glove, Head Sports, Hydraulics International, Bauer Compressors Inc., Kinugawa Corporation en vele anderen.

"Het is een spectaculaire show, iedereen is er, al het moois van het duiken is er," zei Garcia Castillo, eraan toevoegend dat de DEMA-show "heel beroemd is, het gebeurt al 30 jaar lang continu".

Terwijl ze daar waren, toonden veel aanwezigen interesse in het Mexicaanse Caribisch gebied, waar duiken dankzij de programma's van AquaWorld steeds bekender wordt.

"We hebben activiteiten zoals duiken met de mannetjeshaaien , met de walvishaaien, met de adelaarsroggen en met het gezonken schip . Het wordt allemaal gepromoot naar de mensen, en veel instanties en instructeurs toonden interesse in onze diensten," zei Garcia. .

NIEUWE TECHNOLOGIE
Tijdens DEMA 2016 presenteerden duikleiders van de duikwereld ideeën over wat de toekomst biedt voor het vakgebied.

"Er is heel veel innovatie in alles," zei Garcia Castillo, opmerkend dat de afgelopen 10 jaar duikpakken tot stand zijn gebracht "bijna zoals die van James Bond of aan astronauten." De uitrusting is totaal anders, het geeft geen bubbels af meer, je ademt je eigen lucht in. "

Voor Garcia Castillo helpt de interactie met deze leiders AquaWorld om zich voor te bereiden op een geweldig 2017.

AquaWorld werd in 1986 opgericht en staat wereldwijd bekend als een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in waterpretactiviteiten . AquaWorld bevindt zich in Cancun en Cozumel om toeristen van Mexico en de hele wereld te vermaken. De missie van AquaWorld is: "Het plezier van onze gasten garanderen in een omgeving van veiligheid, kwaliteit en warmte".

Producten