Huis > Kennis > Inhoud
Arbitrade Ltd. vestigt zijn hoofdkantoor in Bermuda
Jun 20, 2018

NEW YORK, NY, 7 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - De heer Leonard Schutzman, voorzitter en Chief Executive Officer van Arbitrade , een nieuwe uitwisseling van cryptocurrency-handelaars, zei vandaag dat Bermuda zijn woonplaats zal zijn. Bij zijn aankondiging begon voorzitter Schutzman eind vorig jaar het proces van het winnen van de oprichting eind vorig jaar toen bedrijfsvertegenwoordigers voor het eerst kennismaakten met premier David Burt, minister Wayne Caines, de minister van Nationale Veiligheid, die de voorbode is van de invoering van wetgeving inzake crypto en digitale activa in Bermuda, Minister Wayne Furbert, de Junior Minister van Financiën, Stephen P. Gift van het ministerie van Financiën, vertegenwoordigers van de Bermuda Monetaire Autoriteit en Bermuda Business Development Agency. "Het bedrijf heeft verschillende maanden lang verschillende bezoeken afgelegd en er is veel werk verzet om onze integratie te waarborgen." Bermuda wordt terecht beschouwd als de gouden standaard in de fintech- en herverzekeringsindustrie wereldwijd en Arbitrade wilde altijd zijn hoofdkantoor in dit veeleisende huis vestigen. jurisdictie alvorens dochterondernemingen in andere landen over de hele wereld te registreren, "zei de heer Schutzman.

Hij merkte op dat Bermuda een van de weinige jurisdicties was die het voortouw namen met volledige wetgeving die van invloed was op ICO's en cryptocurrency-wetten. Arbitrade verwelkomde cryptocurrency-wetgeving en bijbehorende regelgeving die een sterke basis vormen bij het ontwikkelen van de beste strategieën om zijn bedrijfsmodel naar andere landen te bevorderen. Arbitrade verwelkomde het strenge Know Your Client-proces (KYC) / Anti Money Laundering (AML), waaraan bedrijven moeten voldoen voordat ze een licentie kunnen krijgen om als een handelaar uitwisselingsbedrijf te opereren. "Het leek ons de enige manier waarop onze industrie wereldwijde acceptatie zal krijgen. Met deze doordachte en tijdige structuur van Bermuda's wetten om ons te begeleiden en te ondersteunen, kan Arbitrade nu snel verdergaan in meer dan 12 extra landen en dan onze platforms verder introduceren in meer rechtsgebieden, "zei hij.

Bermuda verwacht dat de ICO-wetgeving binnen de komende drie weken wordt aangenomen en Arbitrade is van plan de allereerste, volledig legale ICO in Bermuda te houden wanneer dit gebeurt. Informatie over de wetgeving is beschikbaar op de website van de Government of Bermuda.

Zodra Arbitrade zijn licenties in handen heeft, gaat het bedrijf eerst verder met zijn acht weken durende, wettelijk goedgekeurde ICO, gevolgd door de lancering van het Arbitrade-platform eind augustus / begin september.

Bermuda is een goed gereguleerd land onder leiding van de Monetaire Autoriteit van Bermuda. Alle nieuwe bedrijven worden kritisch bekeken om ervoor te zorgen dat het rechtsgebied wordt beschermd en kennen de klant, vandaar een soms lange periode van due diligence. Terwijl veel landen nog steeds worstelen met manieren om bedrijven met digitale bedrijfsmiddelen te reguleren, heeft de regering van Bermuda de Digital Assets Business Act aangenomen. "Deze doordachte en tijdige actie laat nogmaals zien waarom Bermuda een wereldleider is in het reguleren van financieel gerelateerde diensten.De vooruitstrevende wetgeving stelt de hoogste normen voor bedrijven die ervoor hebben gekozen om Digital Assets-bedrijven op het eiland te vestigen en valideert het besluit van het bedrijf om incorporeren en vestigen ons wereldwijde hoofdkantoor in Bermuda. "

De heer Schutzman zei dat het management van Arbitrade iedereen zou willen bedanken voor hun geduld en begrip terwijl het werkte om deze ongelooflijke prestatie te bereiken. Dit is nog maar het begin en de komende weg zal extreem druk zijn als het management de operationele infrastructuur van het bedrijf opzet, met ons hoofdkantoor in Bermuda.

Arbitrade heeft alle deals met betrekking tot onze edelmetaalaankopen gesloten terwijl we verder gaan met dit nieuws. We hadden twee dingen nodig om de edelmetaalonderhandelingen te kunnen afsluiten:
1. Wees een geregistreerd bedrijf in Bermuda, en
2. Wees een wettelijk erkend en verzekerd bedrijf in Bermuda.

"We hebben al de eerste vereiste bereikt en we zijn geadviseerd, de tweede vereiste zal later deze maand gebeuren", zei de heer Schutzman en merkte op dat het bedrijf ernaar streeft om alle overeenkomsten en deals met alle partnerbedrijven voor het einde van de maand af te ronden. maand. Zodra dit is bereikt, worden de officiële ICO-datums, het edelmetaalgerelateerd nieuws, partnersinformatie en de officiële startdatum van Arbitrade bekendgemaakt. Het management en de adviseurs van Arbitrade hoopten op eerdere data om goedkeuringen te krijgen, maar dit is een lang proces dat door vele kanalen van de overheid moet gaan. We hebben het moeilijkste deel van het proces doorgemaakt. "

ARBITRADE is van plan om in alle segmenten van de cryptocurrency-activiteiten, inclusief valutamining, trading (The ARBITRADE Exchange) -cadeaukaarten, debetkaarten, geldovermakingen en Point-of-Sale-verwerking aanwezig te zijn , via zijn eigen software en strategische partnerschappen.

Media contact:
Victor Webb
Marston Webb International
T: (212) 684-6601, C: (917) 887-0418
e-mail: marwebint@cs.com

Producten