Huis > Kennis > Inhoud
Arianna Skincare werkt samen met Ellie Fund en de National Breast Cancer Foundation ter ondersteuning van de borstkankermaandtijd
Sep 27, 2018
NEW YORK, NY, 26 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Vanaf 1 oktober schenkt Arianna Skincare $ 5 van elke online verkoop aan borstkankerscreening, -behandeling en patiëntenondersteuning in de twee prestigieuze organisaties. Het merk biedt ook 30% korting op de hele huidverzorgingslijn om de verkoop te stimuleren en de donaties te verhogen.

Miri Torres, de oprichter van Arianna Skincare en zelf kankerpatiënt, lanceerde het merk in 2006 en creëerde een huidverzorgingslijn met mineralen die worden gebruikt in haar eigen persoonlijke restauratie na chemotherapie. "Het overwinnen van kanker heeft me laten zien hoe sterk ik ben en dat ik alles kan doen, ik wil ditzelfde gevoel bij anderen inboezemen en andere gezinnen helpen door te gaan met wat ik heb meegemaakt in de donkerste tijden waarin ze het het meest nodig hebben, en dat is waarom deze oorzaak is zo belangrijk voor mij. " - zeg Torres.

Na een volledig herstel is Torres geëmigreerd van Israël naar de VS met een droom om hard te werken, haar eigen bedrijf te starten en een verandering in het leven van mensen te helpen. Ze was geïnspireerd om haar bedrijf, Arianna Skincare, te starten uit haar ervaring tijdens chemotherapiebehandelingen, toen ze tekenen van eczeem en pijnlijke huiduitslag ervoer die haar hele lichaam bedekte. Ze richtte zich op het vinden van een oplossing om haar huid op natuurlijke wijze te herstellen en ontdekte de genezende voordelen van mineralen uit de Dode Zee. Torres lanceerde met trots een verzameling all-natuurlijke huidverzorgingsproducten die waren gebaseerd op de historische kracht van de Dode Zee-mineralen, genoemd naar een van haar artsen. Arianna Skincare is online beschikbaar op www.arianna-skincare.com en in Arianna Skincare-winkels in Newport en New York City.

Over Ellie Fund
Het Ellie Fund is een in Massachusetts gevestigde 501 (c) 3 non-profit organisatie wiens missie het is om essentiële ondersteuningsdiensten te bieden voor borstkankerpatiënten om de stress van het dagelijks leven te verlichten, zodat de focus ligt op familie, herstel en genezing. Het leveren van kritische ondersteuningsdiensten via het programma Patiënten en familie samenbrengen, inclusief hulp bij voeding en boodschappen, vervoer naar medische afspraken, kinderopvang, huishouden en gratis voorbereide / bezorgde maaltijden helpen om de last van een patiënt tijdens de behandeling te verlichten. Ga voor meer informatie naar www.elliefund.org .

Over National Breast Cancer Foundation, Inc.®
Erkend als een van de toonaangevende organisaties voor borstkanker in de wereld, is de National Breast Cancer Foundation (NBCF) Helping Women Now® door het bieden van voorzieningen voor vroegtijdige opsporing, educatie en ondersteuning aan mensen die getroffen zijn door borstkanker. NBCF, houder van de hoogste 4-sterrenwaardering van Charity Navigator voor 13 jaar, biedt ondersteuning via hun National Mammography Program, Beyond The Shock®, borstgezondheidseducatie en onderzoeksprogramma's. Ga voor meer informatie naar www.nbcf.org .

Over Arianna Skincare
Wetenschappelijk ontwikkeld door deskundige dermatologen en onderzoekers in ultramoderne faciliteiten in de buurt van de Dode Zee, bevatten Arianna Skincare-producten de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft, alle natuurlijke, parabenenvrije en nooit op dieren getest. Met drie winkellocaties - een op de kade van Newport, RI en twee in het hart van New York City, is Arianna Skincare ontwikkeld voor zowel vrouwen als mannen die ernaar streven een gezonde levensstijl te leiden en hun schoonheid en gezondheid te verbeteren met behoud van de integriteit van de natuur over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.arianna-skincare.com of bel ons gratis nummer 888-330-1423.

Ga voor meer informatie over Arianna Skincare of Miri Torres naar www.arianna-skincare.com of neem contact op met Martina Schlosser via marketing@arianna-skincare.com .
Producten