Huis > Kennis > Inhoud
Atlantic Energy LLC heeft nu 600.000 LED-lampen gedistribueerd
Oct 05, 2018
NEW YORK, NY, 4 oktober 2018 / 24-7PressRelease / - Atlantic Energy, een toonaangevende leverancier van retail-energie, heeft nu 600.000 led-lampen verspreid. Na het betreden van de gedereguleerde elektriciteitsmarkt in 2010, blijft Atlantic Energy innovatieve, energie-efficiënte oplossingen bieden voor zowel residentiële als commerciële bedrijven. Dit raamwerk, dat niet eerder was gezien dan Atlantic Energy, laat zien dat met een benadering op milieugebied en focus op energie-efficiëntie de norm van vandaag voor een energieleverancier opnieuw is gedefinieerd.

Atlantic Energy is actief in New York, New Jersey, Connecticut, Washington DC, Massachusetts, Maryland, Ohio en Pennsylvania en heeft plannen om verder te gaan naar de andere gedereguleerde markten.

"Onze klanten hebben zich aangesloten bij onze missie om hun ecologische voetafdruk te verminderen door middel van energie-efficiëntie.LED-lampen verbruiken minder elektriciteit, waardoor onze 60.000 klanten op hun beurt extreem energiezuinig zijn", zegt Patrick Linden, co-CEO. "Dit is het soort impact dat we hebben vastgesteld en ik ben er trots op de positieve impact te zien die we hebben gehad op het milieu."

Als bedrijf heeft Atlantic Energy 167 miljoen kWh's geëlimineerd door energie-efficiënte LED-lampen aan hun klanten te distribueren. Dat komt overeen met de koolstofdioxide-uitstoot van 26.613 personenauto's die een jaar lang worden gebruikt. Statistieken zoals deze show Atlantic Energy staat echt los van typische ESCO-bedrijven. In de wereld van vandaag zien we een verschuiving die morgen schoner zal zijn en Atlantic Energy zich aan het momentum heeft toegevoegd.

Het succes van dit programma kan worden toegeschreven aan Atlantic Energy Co-CEO James Uglow. Met 20 jaar verkoopervaring die zich over meerdere continenten uitstrekt, heeft Uglow zijn eigen verkoopsysteem geïdentificeerd en geïmplementeerd dat de kwaliteitsborging bewaakt. "In de huidige verkoopomgeving zijn training en opleiding het belangrijkst, we hebben een zeer divers personeelsbestand, wat een groot voordeel is voor ons en de adoptie door de lokale gemeenschap." Met wekelijkse trainingsprogramma's wordt de verkoopkracht van Atlantic Energy van 150 consequent bijgewerkt op trends in de branche.

Het is de visie van Atlantic Energy geweest manieren te vinden om klanten door energie-efficiëntie te helpen. Het LED-programma was slechts het begin en nu hebben ze extra productbundels gemaakt om residentiële en commerciële klanten meer keuze te bieden. Nadat u bent ingeschreven als residentiële klanten van Atlantic Energy ontvangt u meerdere slimme producten, zoals LED Smart Light Bulbs, Wi-Fi Camera's, Smart Plugs en nog veel meer. Alle worden rechtstreeks vanuit de Atlantic Energy-app beheerd. Dit productassortiment werd samengesteld op de hielen van de 'Smart Home'-boom en blijft klanten echte producten bieden waar ze dol op zijn en helpt hen om energie-efficiënt te worden.

Patrick Linden zei: "Klanten zijn bereid om het milieu te helpen, maar het komt erop neer dat dit van invloed is op hun dagelijks leven." We hebben dit gerealiseerd en productassortimenten samengesteld die hen daadwerkelijk helpen en ook het milieu helpen. " Een echte win-win. "Neem bijvoorbeeld ons LED-programma, nadat we alle lichten in een restaurant, delicatessenwinkel of magazijn hebben vervangen en de hele ruimte er veel beter uitziet. Het verfraait de winkel en creëert een aantrekkelijkere omgeving voor klanten en medewerkers, terwijl ze tegelijkertijd energie zijn efficiënter."

Atlantic Energy is een autoriteit op energiegebied geworden en voor meer informatie, bezoek https://www.atlanticenergyco.com/

De missie van Atlantic Energy is om het energieverbruik en de kosten te verlagen door betaalbare, energie-efficiënte diensten en oplossingen aan te bieden aan consumenten in het hele land.

https://www.atlanticenergyco.com/story
Producten