Huis > Kennis > Inhoud
BHS, Inc. brengt draadtrekwagens met hoge capaciteit uit voor elektriciens en elektrische leveranciers
Jun 25, 2018

ST. LOUIS, MO, 25 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - BHS, Inc., een toonaangevende leverancier van elektrische en material handling-apparatuur, heeft onlangs het nieuwste op het gebied van kabel- en kabelbehandelingsapparatuur aangekondigd: The Wire Pull Winkelwagen .

"Bouwelektriciens willen echt twee dingen van uitbetalingsapparatuur", zegt Melissa Bowen van BHS, Inc. Marketing. "Ze willen dat het opslaat wat ze nodig hebben bij de installatie en ze hebben het nodig om soepel te betalen. Dat waren onze belangrijkste doelen met de Wire Pull Cart."

Het nieuwste stuk draadbehandelingsapparatuur van BHS verpakt tot 3.000 kilo elektrische draad op een willekeurig aantal haspels, met nylon doorvoertules voor een gelijkmatige uitbetaling. Gebruikers kunnen de plaatsing van assen op meerdere posities aanpassen aan de vereiste inventaris van de taak. Voor één installatie kunnen elektriciens een Wire Pull Cart met 18 kleinere klossen meenemen. Bij de volgende kan hetzelfde team de eenheid opnieuw configureren voor slechts twee grote haspels.

"Elke klus is anders en we wilden wat flexibiliteit in onze karren inbouwen," zei Bowen.

Elke Wire Pull-kar beschikt over een duurzame staalconstructie en een poederlaklaag die bestand is tegen slijtage, chemicaliën en schokken. Eenheden zijn eenvoudig te positioneren met zwaar uitgevoerde zwenkwielen en de bovenhoeken zijn voorzien van hijsoogbouten voor transport naar bouwlocaties op het hoogste niveau. Maar er is nog een andere manier om deze apparatuur op zijn plaats te krijgen, aldus Bowen.

"Je ziet niet veel draadkarren gebouwd met vorkvakken," zei ze. "Als je echter 3.000 kilo product in een kar van 1.200 pond vervoert, wil je een vorkheftruck gebruiken."

Wire Pull-karren zijn verkrijgbaar in twee voorraadmodellen in twee maten. Volledig op maat gemaakte eenheden zijn op aanvraag beschikbaar, zei Bowen.

Over BHS, Inc.

BHS, Inc. is een toonaangevende fabrikant van op maat gemaakte magazijnuitrusting en intern transportmaterieel, gevestigd in St. Louis, Missouri, Verenigde Staten. Het bedrijf past zijn toonaangevende producten aan de specificaties van de klant aan, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de ergonomie en productiviteit en het bieden van een complete set oplossingen voor klanten in verschillende industrieën. Ga naar https://www.bhs1.com/ voor meer informatie.

Producten