Huis > Kennis > Inhoud
Daria de Koning Fijne sieraden om te showen in het hotel Boutique Boutique in Californian op 29 en 30 juni
Jul 02, 2018

SANTA BARBARA, CA, 25 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Doe mee met Daria de Koning Fine Jewelry op vrijdag 29 en 30 juni 2018 van 10-17 uur in Isla Boutique in het Californian Hotel, 36 State Street, Santa Barbara , voor een exclusieve Couture Jewelry kofferbakshow. Maak kennis met de kunstenaar achter deze wereldwijd geïnspireerde ontwerpen, Daria de Koning, terwijl ze haar unieke verzameling toont die normaal gesproken alleen op privéafspraak verkrijgbaar is.

Daria's gebruik van matrixrijke stenen vormt de inspiratie achter haar kenmerkende statement-items. Door zich te concentreren op het gebruik van cabochon-insnijdingen waardoor de steentint van binnenuit kan gloeien, krijgt Daria haar kenmerkende "painting with gems" -stijl met 18 k geel goud en af en toe een diamanten accent. "Ik gebruik graag gefacetteerde edelstenen als een hoogtepunt voor de vloeiende contouren van een cabochon, in plaats van als de focus van een stuk," zegt Daria.

Een verbluffend samengestelde collectie van delicate maar gedurfde, handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen zullen beschikbaar zijn tijdens dit tweedaagse evenement. Stuk voor stuk het enkelvoudige werk van een kunstenaar en elk een uniek juweel dat nooit zal worden herhaald.

Ga naar dariadekoning.com voor de volledige collectie. Volg ook Daria de Koning Fine Jewelry op Instagram (@dariadekoning).

Over Daria de Koning
Daria de Koning is de bijzondere kracht achter haar lijn van handgemaakte fijne sieraden, gevestigd in de creatieve enclave Silverlake in Californië. De dochter van een artistieke Nederlandse immigrant en een vijfde-generatie Amerikaan, bracht Daria haar kinderjarenzomers door die van haar familiehuis in New York City naar Nederland, het centrum van modern ontwerp reist. Deze tegenstelling van het Europese modernisme met een formele Amerikaanse opvoeding heeft haar gevoel voor ontwerpen sterk beïnvloed en vormt de kern van haar unieke esthetiek die ze 'schilderen met edelstenen' noemt.

Daria's werk was te zien in The Financial Times, The Huffington Post, Martha Stewart Weddings (waarvoor Daria een juweelexpert is), New York Magazine, Marie Claire, O: The Oprah Magazine, Brides, Town & Country Weddings, Veranda and Women's Draag dagelijks, en C-bruiloften.

Producten