Huis > Kennis > Inhoud
Body Shaming, Social Media, pesten en de drive om de beste te zijn - Selfie-filmmaker en positieve psycholoog Barbara Becker Holstein richt zich op 'Mean Girls'
Jun 09, 2018

WILMINGTON, NC, 9 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Een recent artikel in de New York Times getiteld "When the Mean Girls 'Were Teen Girls" gaf ons een kijkje in de geschiedenis van de sterren van de Broadway-hit " Gemene meiden". De Tony-genomineerde musical is gebaseerd op de gelijknamige film van Tina Fey. In het artikel drie van de sterren - Ashley Park, Taylor Louderman en Kate Rockwell - contrasteren de personages die ze spelen met hun eigen ervaringen op de middelbare school. Dr. Barbara Becker Holstein, veelvuldig bekroonde selfie-filmmaker, gelooft dat er veel te winnen valt bij het vergelijken van fantasy-entertainment met ervaringen uit de echte wereld.

"De vrouwen die de gemene meisjes in de Broadway-show spelen, 'Mean Girls' waren meisjes zelf, 'verklaarde Dr. Holstein. "Hun reacties in The New York Times op hoe ze echt waren als meiden, zijn fascinerend, de algemene consensus was dat ze dankbaar waren dat ze niet betrokken waren bij sociale media, en dat ze talenten hadden die op de middelbare school overkwamen zonder te worden geplet. voor jonge meisjes kan worden samengevat door Taylor Louderman's opmerkingen: 'Zoek kwaliteiten over jezelf die niemand anders heeft en hou van jezelf'.

"Als een positieve psycholoog / filmmaker is mijn missie om het publiek te informeren via drama, soms komisch over de ontwikkelingskwesties die kinderen, tieners en tieners doormaken.

"Om dit te doen heb ik een unieke nitch ontwikkeld waarin ik Selfiesasfilm maak en 'The Selfie Project' beheer. In mijn films, zoals 'Conflict', geselecteerd voor het New Jersey International Film Festival in Rutgers, naar première 9 juni 2018 , 'Selfies' worden gebruikt als onderdeel van het maken van video's Megan Brown, die schittert in 'Conflict', heeft veel van haar eigen opnames gemaakt met behulp van een slimme telefoon.Het combineren van de diepte van het gevoel dat ze heeft gegenereerd door haar eigen filmen over te nemen, met de vaardigheden van een filmploeg en vervolgens de verdere vaardigheden van een getalenteerde filmredacteur, Francesso Nuzzi, leidt tot een krachtige boodschap in minder dan vijf minuten. De boodschap is dat kinderen, in dit geval een jonge tiener, kwetsbaar zijn. voor allerlei dingen: pesten, drinken, drugs, zich verlaten voelen door haar ouders, zich eenzaam voelen op school, enz. Het publiek blijft achter met een duw om te denken en problemen op te lossen. Opgroeien kan niet alleen aan de kinderen worden overgelaten.

"Om ons te helpen begrijpen wat kinderen echt bezighoudt, heb ik 'The Selfie Project' gemaakt. Dit is een manier voor kinderen om selfies te maken die kunnen worden geüpload naar YouTube en vervolgens worden gedeeld op www.selfiefilmmakers.com De show 'Selfie Project' bevindt zich in de pilotfase van ontwikkeling, hier presenteren kinderen hun selfies over een kritisch onderwerp in hun leven en bespreken ze vervolgens op ronde tafel over hun gedachten en gevoelens met elkaar en met experts. bericht over wat kinderen denken en hoe ze mensen van alle leeftijden kunnen helpen geluk te bereiken, DE GEWELFDE ZELF Podcastshow zal eens per maand kinderen en experts meenemen om kwesties en mogelijke oplossingen te bespreken.

"HET BETOVERDE ZELF helpt mensen geluk te bereiken, geluk is iets waar we aan werken." Het houdt in dat we de kwetsbaarheid van kinderen begrijpen, emotioneel en psychologisch als ze groeien, dat ze met zorg moeten worden behandeld. Jonge kinderen zijn emotioneel erg kwetsbaar: als ze verkeerd worden gebruikt, zoals plotseling worden gescheiden van een liefhebbende ouder, kunnen ze voor het leven worden beschadigd. Tot aan volwassenheid is het gevoel ergens thuis te horen, te worden verzorgd en gewaardeerd door de volwassenen in het leven van het kind kritisch. Tegen de late kindertijd, en de tween en tienerjaren moeten er veel dingen goed gaan voor elk kind, maar in een samenleving die gevuld is met het drama van schietpartijen op school, drugs, alcohol, onvoldoende geestelijke gezondheidszorg, pesten, schokken in het lichaam , overmatig gebruik van sociale media, dingen worden moeilijk voor het individuele kind.

"We zouden onze kinderen op een verantwoorde manier moeten waarderen en behandelen:

"Als een ouder of voogd: onderhoud uw kind in elk ontwikkelingsstadium Breng quality time door, zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van de medische of psychologische behoeften van uw kind Blijf betrokken en beschikbaar.

"As a Society: 1. Goede prenatale zorg voor iedereen 2. Veilige kinderopvang en thuiszorg voor jonge kinderen 3.Scholen die veilig zijn 4. Geestelijke gezondheidszorg gemakkelijk beschikbaar voor kinderen van alle leeftijden en hun gezinnen. Een erkenning als natie dat we om kinderen geven, zelfs anderen die plotseling voor de deur verschijnen .We moeten proberen gezinnen bij elkaar te houden, omdat een plotselinge scheiding kan leiden tot blijvende psychologische schade voor jongeren. onze meest kostbare geschenken voor de toekomst neemt een positieve toekomst voor iedereen weg, want de persoon die aanzet tot schoolschieten was ooit een kind. '

Dr. Holstein is momenteel bezig met de ontwikkeling van "The Selfie Project" om kinderen te helpen hun gevoelens en gedachten op een zinvolle manier te delen via Selfies die miljoenen kunnen bereiken. "Het Selfie Project" biedt een manier voor jonge mensen om een aantal onderwerpen openbaar te maken. Pesten is echt, schoolgeweld is echt, drama door sociale media is echt voor kinderen. 'Het Selfie Project' geeft een stem aan die onderwerpen. Een pilot-tv-programma bevindt zich in de ontwikkelingsfase. Tieners zullen via hun Selfies en in discussie met Dr. Holstein de kans krijgen om verschillende onderwerpen te bespreken die hun leven beïnvloeden, van vriendendrama tot angst voor aanvalswapens. Vanaf dit moment kunnen tieners een link naar hun Selfies delen en Dr Holstein zal ze beschouwen als opname op haar website, SelfieFilmmakers.com.

Holstein's korte films hebben vele prijzen en onderscheidingen gewonnen.

The Truth A Short Film:

Garden State Film Festival Premier - Beste poplied 2016
Golden Door Int. Filmfestival - Officiële selectie - september 2016
Grove Film Festival - Resultaat - mei 2017
Female Filmmakers Film Festival - Official Selection - 12e of 92 films
Roselle Park Shorts Film Festival - Officiële selectie - september 2017

The Truth A Short Short Film:

FilmOneFest Premier - juli 2016
Chain Film Festival - Officiële selectie - augustus 2016
Jersey City Int. Televisie- en filmfestival - officiële selectie - november 2016
Hang op je Shorts Film Festival - officiële selectie - mei 2017

Secrets A Coming of Age Selfie Film:

Alice Guy-Blache Women In Cinema Award - Nominatie - oktober 2017, Golden Globe International Film Festival
NewFilmmakers, Manhattan - Official Selection, 24 januari 2018
Brightside Tavern Shorts Fest Film Series - Beste experimentele film nominatie - maart 2018
Brightside Tavern Shorts Fest Film Series - Beste New Jersey Short-nominatie - maart 2018
Brightside Tavern Shorts Fest Film Series - Beste concept-nominatie - maart 2018
Hou je vast aan je shorts, officiële selectie - april 2018, genomineerd voor het beste New Jersey-drama en de beste experimentele film
Getoond op 1 maart 1018 als een van de 6 uitmuntende vrouwenfilms in het Behane Centre in Jersey City, voor Women's History Month van het Golden Door International Film Festival.
Brightside Tavern Film Festival, seizoen 7 - Beste experimentele film - maart 2018

Falling In Love A Coming of Age Selfie Film:

Brightside Tavern Film Festival-maart 2017- Beste experimentele film nominatie, tweede plaats Award als beste film uit New Jersey
Grove Film Festival, officiële selectie - mei 2017
Hang aan je Shorts Film Festival - Beste Experimentele Film nominatie - Mei 2017
Hang aan je Shorts Film Festival - Beste Concept Film nominatie - Mei 2017
Hang aan je Shorts Film Festival - Megan Brown Rising Star Award - mei 2017
Love Shorts Film Festival - Officiële selectie - februari 2018

Conflict:

Officiële selectie tot première op het New Jersey International Film Festival aan de Rutgers University op 9 juni 2018
Halve finalist in het JELLY Fest Film Festival, juni 2017

'Secrets' is geselecteerd voor opname in 'Passages: Women in Transition', Women In Media - Newark 2018 Women's History Month filmfestival, gehouden op 27 maart - 5 april 2018 op Rutgers University Newark, New Jersey, en op verschillende satelliet locaties in de omgeving.

'Falling In Love, A come of age, Selfie Film, is gedetailleerd in een nieuw e-boek:' A Selfie Film - Falling In Love 'door Dr. Holstein. Dit e-boek presenteert problemen en verhalen achter de creatie van de "selfie-films" van Dr. Holstein, die de nieuwste New Media-technologie gebruiken. Onderwerpen en discussievragen kunnen worden gebruikt door een ouder en een kind, of een groep van honderden als universele onderwerpen van opgroeien en omgaan met lastige problemen worden gepresenteerd.

'Secrets, A come of age, Selfie Film,' is begin augustus geselecteerd voor vertoning op het Jersey Shore Film Festival en is genomineerd voor een prijs.

Dr. Holstein wordt begin juni als ondernemer vermeld in de Asbury Park Press.

Dr. Holstein stelt een aantal van haar boeken en films beschikbaar om als fondsenwervingshulpmiddel te worden gebruikt. Ze vraagt dat elke geverifieerde liefdadigheidsorganisatie die geïnteresseerd is in het werven van fondsen contact met haar opneemt via e-mail. Ze is beschikbaar voor interviews met de media en is te bereiken via de onderstaande informatie of per e-mail op barbara.holstein@gmail.com . Meer informatie is beschikbaar op haar website op http://www.SelfieFilmmakers.com .

Dr. Barbara Becker Holstein, internationaal bekende positieve psycholoog, is de maker van The Enchanted Self ®, een positieve psychologische methode voor geluk en een pionier in Selfies als film. Dr. Holstein's Enchanted Self-website werd opgenomen als een van de beste websites in de positieve psychologie. Ze zit in privépraktijk in Long Branch, New Jersey met haar man, Dr. Russell M. Holstein.

Dr. Barbara is te vinden op het web, geïnterviewd, artikelen te schrijven en video 'TED' stijlgesprekken te plaatsen over geluk, positieve psychologie, relaties en opvoeding.

Ze heeft een bijdrage geleverd aan Your Tango, Heart and Soul, Cosmopolitan Magazine, Redbook, Real Simple, The Wall Street Journal, Time on line, the Today Show en Family Circle Magazine.

Producten