Huis > Kennis > Inhoud
BounceX, de leider in op mensen gebaseerde marketing, kondigt nieuwe vice-president Data Science and Engineering aan, Kiril Tsemekhman
Jul 06, 2018

NEW YORK, NY, 25 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - BounceX, de toonaangevende People-Based Marketing (PBM) cloud, heeft vandaag Kiril Tsemekhman aangekondigd als Vice President Data Science and Engineering. Tsemekhman, toonaangevend in de natuurkunde, data science, machine learning en analytics, was voorheen Chief Data Officer bij Integral Ad Science. Hij was ook de CTO bij Red Aril, die in 2011 werd overgenomen door iCrossing / Hearst.

Tsemekhman zal het voortouw nemen bij de oprichting van BounceX's team voor data science en data engineering, dat de productreeks van het bedrijf zal aansturen, inclusief rij-onderzoek dat de basis zal vormen voor toekomstige producten.

"Met de enorme hoeveelheid e-commerce-gegevens waarover BounceX beschikt, hebben we de mogelijkheid om systemen voor het leren van computers te bouwen waarmee ons bedrijf onze klanten op een exponentieel betere manier van dienst kan zijn, waardoor hun inkomsten en hun kennis over hun consumenten drastisch worden verlaagd", zegt Tsemekhman. zei.

Tijdens zijn ambtstermijn bij Integral Ad Science, verslapte Tsemekhman zijn team van slechts twee mensen tot een 40-koppig team van data scientists, ingenieurs en analisten. Bij BounceX hoopt hij zijn team op dezelfde manier te schalen.

"Om onze data science-mogelijkheden te creëren en te laten groeien, zijn we op zoek naar gepassioneerde analytische denkers met een praktische mindset, goede codeerders en wetenschappers in hart en nieren - mensen die zichzelf willen bewijzen, zichzelf uitdagen en leren," zei Tsemekhman. "Data science is niet simpelweg het schrijven van een code om verschillende gebeurtenissen te voorspellen, deze posities vereisen mensen die een verhaal echt kunnen begrijpen en vertellen met behulp van data, en gedrag of observaties kunnen uitleggen met behulp van machine learning-technieken."

Bekijk openstaande posities over het Tsemekhman-team op de carrièrespagina van BounceX.

Tsemekhman is een belangrijke aanwinst voor BounceX omdat ze snel hun data science-team laten groeien, waaronder hun product-, klantensucces- en business development-teams. Het bedrijf heeft onlangs $ 37 miljoen aan financiering aangekondigd en de komende twee jaar plannen om uit te breiden naar 600 werknemers wereldwijd, met een concentratie in haar kantoren in NYC en VK.

"Kiril was de voor de hand liggende keuze voor deze verhuur: zijn leiderschapservaring en kennis van data zullen een nieuw powerhouse-team naar het bedrijf brengen, waardoor we ons productaanbod kunnen uitbreiden en meer waarde kunnen toevoegen aan onze klanten", aldus Ryan Urban, CEO en co -stichter van BounceX.

BounceX is onlangs door Alexa uitgeroepen tot een van de 50 meest gewaardeerde private cloud-bedrijven om te werken. Ze zijn ook het snelstgroeiende softwarebedrijf van Inc. 5000 in de VS en het zevende snelstgroeiende bedrijf in het algemeen; # 5 op Deloitte's Noord-Amerika Technology Fast 500; # 1 in New York voor Ondernemer & Cultuur IQ's Top Company Culture; en Crain's New York Beste plek om te werken.

Over BounceX
Opgericht in 2012, is de People-Based Marketing (PBM) cloud van BounceX het eerste nieuwe inkomstenkanaal met schaal in 10 jaar. Met vestigingen in NYC, San Francisco en Londen hebben we momenteel duizenden digitale eigenschappen in een groot aantal verschillende sectoren. Voor het eerst hebben merken en uitgevers een zinvol betaald kanaal buiten Google en Facebook. We worden vertrouwd door wereldwijde ondernemingen zoals Forever21, JetBlue, Samsonite, Clarks, Hugo Boss en nog veel meer. www.bouncex.com

Neem contact met ons op:   pr@bounceexchange.com

Producten