Huis > Kennis > Inhoud
CertaPet.com ondersteunt het nieuwe ESA-beleid van Southwest Airlines volledig
Aug 17, 2018

HOUSTON, TX, 17 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - Vandaag verleende CertaPet.com , een dienst voor geestelijke gezondheidszorg voor mensen die Emotionele Hulp Dieren nodig hebben, zijn steun voor de recente beleidsverandering bij Southwest Airlines.

Southwest heeft, in antwoord op een groeiend aantal problemen waarbij individuen met exotische huisdieren als ESA's betrokken zijn, een nieuw beleid ingevoerd dat goedgekeurde ESA-soorten strikt beperkt tot katten en honden op vluchten.

Als service die individuen met een kwalificerende mentale of emotionele handicap verbindt aan erkende en erkende professionals in de geestelijke gezondheidszorg, heeft Certapet de veranderingen die in Southwest zijn doorgevoerd, krachtig onderschreven.

Haley Neidich, LCSW, directeur klinische ontwikkeling van Certapet, verklaart: "We zijn verheugd dat meer luchtvaartmaatschappijen deze beperkingen toepassen die uiteindelijk helpen om de benaming Emotioneel ondersteunend dier te beschermen."

"Ons huidige beleid is om alleen katten en honden te overwegen voor dieren met emotionele steun, en dat beleid zal doorgaan.Terwijl we begrijpen dat er zinvolle relaties kunnen ontstaan tussen elk dier en zijn verzorger, pauwen, slangen en knaagdieren en andere dieren die mogelijk niet veilig zijn voor vliegreizen moet niet worden beschouwd Emotionele steundieren. "

Vanaf 17 september 2018 zal Southwest Airlines de volgende richtlijnen gebruiken bij het goedkeuren van een ESA, samen met alle voorgaande richtlijnen:
- De ESA moet een hond of een kat zijn.
- Elke klant mag slechts één ESA meenemen op de vlucht.

De ESA moet zich in een drager bevinden die te allen tijde onder de stoel voor de klant of aangelijnd kan zijn, zowel op de luchthaven als aan boord van het vliegtuig.

"Ons bedrijf streeft ernaar de inspanningen van de luchtvaartmaatschappij te ondersteunen om ESA's verder te legitimeren en we hopen dat andere luchtvaartmaatschappijen de leiding van Southwest zullen volgen", aldus Haley.

Met als hoofddoel mensen te helpen die een Emotioneel Ondersteuningsdier nodig hebben, is Certapet ervan overtuigd dat het hebben van een ESA heilzaam, waardevol is en een algemene positieve verandering in iemands geestelijke gezondheid kan bevorderen. Van depressie tot PTSS tot angst en meer, Emotionele Hulp Dieren helpen hun eigenaren bij het beheren van hun mentale of emotionele toestand en kunnen mogelijk de symptomen verminderen die deze personen ervaren. CertaPet verbindt personen met een invaliditeitstoestand of een diagnose van de geestelijke gezondheid met een erkende geestelijke gezondheidszorgdeskundige die een evaluatie en behandeling voor het individu biedt via een beveiligd online platform.

Producten