Huis > Kennis > Inhoud
ClipperCreek HCS EV laadstations krijgt upgrades van TGEP
Aug 10, 2018

CREST HILL, IL, 10 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - TGEP heeft onlangs de upgradekits geïntroduceerd voor ClipperCreek HCS-laadstations. De upgradekits voor HCS zijn gebaseerd op dezelfde architectuur als de CS-modellen. De upgradekit is een opboutset die op het ClipperCreek HCS-model schuift.

De ClipperCreek HCS in combinatie met de TGEP-upgradekit verbetert de functies van het apparaat en maakt het een volledig geautomatiseerde kiosk. De directeur van TGEP, Tony George, zei: "Deze combo-kit is de voordeligste Level 2 EV-oplader met veel grotere functionaliteit die door elke EV-eigenaar van het opladen kan worden gebruikt om inkomsten te genereren." Het is alsof je een samurai zwaard maakt van een gewoon zwaard, dat is wat de TGEP-upgradekit doet. Naar ClipperCreek HCS EVSE. Ik ben er trots op verbonden te zijn met mijn medewerkers die de meest toegewijde personen zijn die EV-oplossingen aan klanten leveren met kant en klare oplossingen. "

De beroemde EV-apparatuurontwerper Nicolas, die onlangs aan boord kwam met TGEP, ontwierp de upgradekit. De upgradekit is ontworpen als een uitbreiding van de bestaande HCS-eenheid om de bestaande functies te verbeteren zonder de UL-lijst te wijzigen.

UPGRADE KIT-FUNCTIES
De TGEP-upgradekit wordt geleverd met toegangscontrole, energiebeheer, aangepaste software-oplossing, 3-in-1-creditcardlezer voor betalingen en toegang tot EV-laadnetwerk. Commerciële en residentiële woningbezitters met meerdere wooneenheden kunnen nu inkomsten genereren en kosteneffectieve tariferingsdiensten bieden aan werknemers, klanten en huurders zonder in te boeten op prestaties of functies. TGEP heeft een For-Profit EV Charging Network-systeem dat de eigenaars volledige controle over het laadstation geeft.

De upgradekit wordt geleverd met een standaard 7 "capacitieve aanraakdisplay met de TGEP-gebruikersinterface. Op het scherm kunnen de klanten het type toegang kiezen dat door de eigenaar van het laadstation moet worden ingesteld De eigenaar van het laadstation kan ook voeg een 3-in-1-creditcardlezer toe voor klanten die ervoor kiezen om het EV-laadstation te gebruiken met een creditcard in plaats van het TGEP-netwerk Meerdere betalingsopties, waaronder contactloze kaarten, NFC mobiel betalen zoals Apple, Samsung betalen 'enz. of magneetstripkaarten kan met dezelfde lezer worden gebruikt.

Over TGEP: TGEP, opgericht in 2013, is een aanbieder van EV-oplossingen met een breed scala aan maatwerkoplossingen die in veel landen worden ingezet. Het bedrijf biedt slimme kits of upgradekits voor EV-laadstations met aangepaste software, waaronder betalingsinstellingen. De toewijding van TGEP aan de EV-industrie is gericht op het bereiken van vooruitgang bij eindklanten door zich voortdurend te concentreren op de kernbehoeften van de klanten.

SOURCE: Suresh, Press Release Comm.
Gerelateerde link
www.tgeponline.com

Producten