Huis > Kennis > Inhoud
Commercieel vastgoed- en ongevallenverzekeringsagentschap DurAmerica Brokerage verhuist zijn hoofdkantoor
Jun 25, 2018

NEW YORK, NY, 25 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - In de afgelopen 5 jaar heeft de bedrijfstak voor bedrijfsmatige eigendommen en ongevallenverzekeringen een transformatie doorgemaakt naar technologische vooruitgang, net als andere belangrijke industrieën wereldwijd.

DurAmerica Brokerage, een van de snelstgroeiende verzekeringsagentschappen in New York voor kleine tot middelgrote bedrijven, heeft haar zakelijke klanten geholpen om de risico's en complexiteit in verband met de huidige concurrerende omgeving te beperken.

Als onderdeel van de toewijding aan haar zakelijke klanten heeft DurAmerica Brokerage haar hoofdkantoor verplaatst naar Midtown Manhattan op 214 W 39th Street.

Dankzij de nieuwe locatie kan het bureau zijn carrier-, programma- en productbeschikbaarheid blijven uitbreiden.

DurAmerica Brokerage is een toonaangevend bedrijf op het gebied van commercieel vastgoed en ongevallenverzekeringen dat complete verzekeringsdiensten biedt aan kleine en middelgrote bedrijven. Genoemd door Inc Magazine als een van de snelstgroeiende bedrijven in Amerika voor de jaren 2012-2017, ze vertegenwoordigen een brede selectie van verzekeringsmaatschappijen en -programma's en bedienen alle industrieën.

Producten