Huis > Kennis > Inhoud
Conceive Plus nu verkrijgbaar bij Walmart
Oct 05, 2018
CHICAGO, IL, 4 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - Sasmar Pharmaceuticals heeft vandaag aangekondigd dat Walmart, Inc het toonaangevende vruchtbaarheidsproduct 'Conceive Plus' aan haar schappen heeft toegevoegd. De retailgigant verkoopt nu Conceive Plus Fertility Lubricant in voorgevulde applicators en multi-use tube evenals het nieuwste product van SASMAR, Conceive Plus Women's Fertility Support preconceptie-vitamines.

Dit nieuwe partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal voor SASMAR omdat het een ambitieuze groeiplannen implementeert om zijn eigen familieplanning en vruchtbaarheidsproducten op zoveel mogelijk winkels te plaatsen in de VS

Het gepatenteerde Conceive Plus vruchtbaarheidssmeermiddel is het enige intieme vochtinbrengende product dat ontworpen is om paren te proberen zwanger te worden die Calcium- en Magnesiumionen bevatten, die essentieel zijn voor het proces van bevruchting. Het smeermiddel is een vaginale moisturizer en persoonlijke glijmiddel die is geformuleerd om compatibel te zijn met menselijk sperma en het natuurlijke proces van conceptie te bevorderen. Door de FDA goedgekeurd in 2013, staat het product op een sterke reputatie als het leidende merk voor smeermiddelen dat wordt gebruikt door paren die proberen zwanger te raken in meer dan 60 landen wereldwijd.

Conceive Plus Fertility Support zijn voedingssupplementen die speciaal zijn ontwikkeld voor de behoeften van mannen en vrouwen die proberen op natuurlijke wijze zwanger te worden en een gezin te stichten. De zachte capsules bevatten belangrijke vitamines en mineralen die helpen het lichaam voor te bereiden op de bevruchting. Geformuleerd voor de behoeften van het menselijk lichaam (met foliumzuur en een krachtige mix van essentiële voedingsstoffen voor 'haar' en zink, antioxidanten en vitamines voor 'hem'), zijn Conceive Plus-supplementen de perfecte vruchtbaarheidsbooster.

SASMAR Pharmaceuticals is gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van consumenten door producten van superieure kwaliteit en waarde te leveren. Met de nieuwste technologie en verbeteringen in vrij verkrijgbare medicijnen en zelfmedicatie willen we door consumenten over de hele wereld worden erkend als een toonaangevend merk.

Als een consumentgericht bedrijf moet elk product voldoen aan de vraag van de consument, en trouw blijven aan onze doelstelling om hoogwaardige persoonlijke verzorgingsproducten te leveren die het leven van consumenten ten goede komen. Ga voor meer informatie naar www.sasmar.com
Producten