Huis > Kennis > Inhoud
CONS | Dingen die volledig worden geconfronteerd met snorkelmaskers zijn niet zo goed met
May 29, 2018

CONS | Dingen die volledig worden geconfronteerd met snorkelmaskers zijn niet zo goed met

Sorry, er is hier geen mogelijkheid ... baarden zullen ervoor zorgen dat er water in het masker komt. Of het nu een traditioneel masker is of de Ocean Reef Aria, er komt water in als er een haar is tussen de siliconen rok van het masker en je huid. Baarden maken kleine ruimtes waardoor water naar binnen kan sijpelen.

Er zal ook water in het masker lekken als u lang haar niet weghaalt van uw gezicht wanneer u het masker opzet. Het voelt misschien als een strakke afdichting, maar een pony of lang haar dat vastzit tussen het masker en je huid zorgt ervoor dat water in het masker kan sijpelen.

Je kunt tot een diepte van 10 voet (of ongeveer 3 meter) onder het oppervlak duiken met een snorkelmasker voor volledig gezicht, maar deze zijn niet bedoeld voor gratis duiken. Er zit een te groot volume lucht in de gezichtsopening van het masker en het zal ongemakkelijk worden onder de druk van diep duiken.

Snorkelmaskers zijn ontworpen voor ontspannen snorkelen op het oppervlak in relatief rustig water. Net als bij een traditionele snorkel en masker, als je te ver naar voren leunt, komt er water in de snorkel. Het vlotterafsluitersysteem werkt alleen als het snorkel in een verticale positie staat. Het kan water in de snorkel laten wanneer u vrijduikt of eendenduikt.

Koop geen snorkelmasker met volledig gezicht als u van plan bent het tijdens het zwemmen te gebruiken. Je zult teleurgesteld zijn over de prestaties, want maskers voor volgelaatsmaskers zijn hier gewoon niet voor ontworpen.


Producten