Huis > Kennis > Inhoud
Criss E. Cannady Gepresenteerd met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award door Marquis Who's Who
Sep 15, 2018
PASO ROBLES, CA, 15 september 2018 - Marquis Who's Who, 's werelds belangrijkste uitgever van biografische profielen, presenteert met trots Criss E. Cannady met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award. Als volleerde lijst viert mevrouw Cannady jarenlange ervaring in haar professionele netwerk en staat bekend om haar prestaties, leiderschapskwaliteiten en de referenties en successen die ze in haar vakgebied heeft opgebouwd. Zoals in alle biografische volumes van Marquis Who's Who, worden geprofileerde personen geselecteerd op basis van de huidige referentiewaarde. Factoren zoals positie, opmerkelijke prestaties, zichtbaarheid en bekendheid in een veld worden allemaal in aanmerking genomen tijdens het selectieproces.

Mevrouw Cannady is al 11 jaar bedrijfsanalist en projectmanager voor Pacific Gas and Electric Company (PG & E) in Californië. Het in 2007 in bezit genomen nutsbedrijf van de investeerder met beursgenoteerde aandelen heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, CA. Het bedrijf biedt aardgas en elektrische service aan ongeveer 16 miljoen mensen in een servicegebied van 70.000 vierkante mijl. De laatste 11 jaar heeft ze een nucleaire opruiming gehouden.

Ze was een senior learning products engineer voor Hewlett-Packard Company, in de Non-Stop Server-divisie in Cupertino, CA, van 1996 tot december 2005. Daarvoor bracht ze tijd door in Colorado als een trainer, schrijver en bewerkingsadviseur met voorkeur MC & Associates, Inc., voor de National Science Foundation, het University of Colorado Continuing Education Program, Phillips Magnetic Storage, Hewlett-Packard Company in Colorado Springs, en Telos Consulting, naast andere bedrijven. In Los Angeles was zij de directeur Communicatie voor de American Society for Training and Development; in Arizona was ze drie jaar lang de directeur Creatief schrijven en remedial English op Eastern Arizona College, terwijl ze de regionale coördinator was voor de Arizona Poets in the Schools Program. Op het Eastern Arizona College hielp ze met het opzetten van het schrijflab voor studenten, het eerste in zijn soort in Oost-Arizona. Bovendien was Mevr. Cannady een gastspreker en permanente educatie-instructeur aan tal van universiteiten, bibliotheken, openbare en junior hogescholen gedurende haar hele carrière. Ze was ook de dichter-in-residence voor de Poëzie in het Scholenprogramma in een schooldistrict in Los Angeles in 1980.

Sommige van Ms. Cannady's werken omvatten het schrijven van de tekst 'For Such a Time as This' (een versspel in het Le Pensee Theatre in Seattle), 'een hoofdartikel Lakes and Legacies , and articles' Back to Days of Childhood 'and' Revision Proces voor Remedial Writers. " Ze was redacteur, onderzoeker en een van de vele vertalers van Leon Felipe: The Last Troubadour in 1980; ze was ook een redacteur voor de publicaties van de American Society for Training and Development van 1982 tot 1983; poëzie werd opgenomen in Intro 7 , Academy of American Poets and Prizes 1969-72 , 'Black Warrior Review', 'Colorado Review', 'Kayak', 'Southern Poetry Review', 'Cincinnati Poetry Review', de nationale bloemlezing, Poet Dreaming het Artist's House , en de speciale editie van Arizona dichters, "Gramercy Review," onder anderen. Ze werd door het Library Journal geselecteerd als een van de tien beste boeken van het jaar door middel van kleine drukpersen. Ze ontving verschillende reissubsidies in Arizona voor toonaangevende schrijfworkshops voor jonge volwassenen.

Mevr. Cannady heeft tijd besteed als consultant voor de San Luis Obispo Arts Council en de Arizona Arts Commission. Ze is al lang lid van vele professionele organisaties en heeft het plaatselijke hoofdstuk in Colorado Springs voor de Society of Technical Communication opgericht. Ze heeft deel uitgemaakt van de Society of Technical Communication, de American Society for Training and Development, de International Association of Business Communicators en het Project Management Institute. Mevr. Cannady ontving ook verschillende reis- en studiebeurzen van de schrijverconferenties van de Arizona Arts and Humanities Commission. Ze was te zien in Granger's Index of Poetry voor haar 'Sunlight in a Cafeteria' en 'In the Sitting Room of the Opera'. Ze werd gekozen als een van de vier kunstenaars die werd gekozen om het federaal gefinancierde programma Arts in Arizona Towns te vertegenwoordigen en was te zien in het televisie-maandelijkse programma 'Ooggetuige Arizona'. Ze is een drievoudige genomineerde voor de Pushcart-prijs in de poëzie. Ze heeft de Academy of American Poets Prize gewonnen van California State Northridge en de Margaret Sterling Memorial Award van de University of Arizona.

Haar geschriften over schrijven en revisie zijn ook verschenen of zijn geciteerd in verschillende educatieve tijdschriften en technische conferentiepresentaties.

Ze is opgenomen in Who's Who in het Westen, Who's Who van Emerging Leaders in America en Who's Who of American Women. Mevr. Cannady heeft een Bachelor of Arts in het Engels van de University of California en een Master in Fine Arts geschreven van de University of Arizona en heeft een lifetime teaching certificate in Arizona en een train-de-trainer-certificering.

Als erkenning voor uitstekende bijdragen aan haar beroep en de gemeenschap van markies Who's Who, is Criss E. Cannady te zien op de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement-website. Ga naar www.ltachievers.com voor meer informatie over deze eer.

Sinds 1899, toen AN Marquis de eerste editie van Who's Who in America® drukte, heeft Marquis Who's Who® de levens van de meest talentvolle personen en innovators uit elk belangrijk werkveld vastgelegd, waaronder politiek, zaken, medicijnen, recht, onderwijs, kunst, religie en amusement. Vandaag de dag blijft Who's Who in America® een essentiële biografische bron voor duizenden onderzoekers, journalisten, bibliothecarissen en executive search-bedrijven over de hele wereld. Marquis® publiceert nu vele Who's Who-titels, waaronder Who's Who in America®, Who's Who in the World®, Who's Who in American Law®, Who's Who in Medicine and Healthcare®, Who's Who in Science and Engineering®, en Who's Who in Asia®. Marquis®-publicaties kunnen worden bezocht op de officiële website van Marquis Who's Who® op www.marquiswhoswho.com .
Producten