Huis > Kennis > Inhoud
Everywhere Wireless werkt samen met Literacy Works dit weekend op Printers Row Lit Fest in de South Loop
Jun 20, 2018

CHICAGO, IL, 5 juni, 2018 /24-7PressRelease / - Festivalgangers kunnen leren over de vele manieren waarop ze hun tijd kunnen besteden of gewoon de zaak steunen door middel van donaties, op hun stand van Lit Fest of online bij de GoFundMe-campagne .

Het is moeilijk om te bedenken dat er in deze digitale tijdperken meer dan een half miljoen Chicago-volwassenen zijn die niet goed genoeg kunnen lezen of schrijven om hun persoonlijke of professionele doelen te bereiken . Zoveel van onze dagelijkse routine, van werkgelegenheid tot ouderschap en gemeenschapsparticipatie, vereist een zekere mate van geletterdheid, zowel traditioneel als digitaal. Hier hebben Everywhere Wireless, Chicago's grootste onafhankelijke internetprovider (ISP) en Literacy Works samen een verschil kunnen maken.

Literacy Works heeft zich toegewijd aan het opbouwen van een sterk netwerk van alfabetiseringscampagnes voor volwassenen, dat studenten en docenten verbindt met kansen, en verschillende organisaties in staat stelt om volwassenen met laaggeletterdheid effectief te bedienen sinds 1995. ISP Everywhere Wireless, de in Chicago gevestigde internetwereld, is van mening dat de digitale atmosfeer van internet kan worden gebruikt hulp bij deze missie. Een goed voorbeeld is de nieuwste toevoeging aan de trainingsprogramma's van Literacy Works, waar ze een opgenomen webinar hebben geïmplementeerd waarmee geïnteresseerde vrijwilligers, opvoeders en ouders een training kunnen krijgen - op elk moment!

Met het doel om de geletterdheid onder Chicagoans te vergroten, is het Everywhere Wireless en Literacy Works-partnerschap gericht op twee belangrijke fondsenwervers in hun tweede jaar samen:

1. Het duo combineert plezier en educatie tijdens het inzamelen van geld voor een groot doel op het 34e jaarlijkse Printers Row Lit Fest van de Chicago Tribune , het grootste gratis outdoor literaire evenement in het Midwesten dat meer dan 100.000 festivalgangers naar de tweedaagse showcase trekt. Alle donaties gaan rechtstreeks naar Literacy Works om de voortdurende missie van geletterdheid en digitale geletterdheid te vergemakkelijken. Dit laatste is iets waar Everywhere Wireless elke dag een cruciale rol in speelt door Gigabit Internetservice te bieden - het snelste internet dat beschikbaar is in Chicago, tot woningen, bedrijven, scholen, openbare parken en stranden in het hele gebied rond Chicago. EW heeft, eenvoudigweg, de Chicago-markt verstoord, zoals verder beschreven in Inc. Magazine en Entrepreneur.com .

2. Everywhere Wireless heeft een GoFundMe-campagne gelanceerd met als doel $ 2.000 bijeen te brengen - waarmee Literacy Works 40 vrijwillige mentoren zou kunnen trainen om de basisgeletterdheid van 200 volwassenen in Chicago te verbeteren.

Het 2018 Lit Fest is de nieuwste alliantie die de Gigabit Internet Service-provider heeft gesmeed met organisaties in Chicago die erop gericht zijn burgers in en rond de stad te helpen hun gemeenschappen en hun levenskwaliteit te verbeteren. Verschillende populaire bezienswaardigheden in Chicago en ervaren educatieve centra, zoals de Buckingham Fountain, het Art Institute of Chicago, het Field Museum, de Museum Campus en het National Hellenic Museum bieden hun bezoekers internet aangestuurd door Everywhere Wireless. Het bedrijf heeft ook samengewerkt met de stad Chicago en het Chicago Park District om gratis WiFi te bieden aan 8 Chicago Beaches : 31st Street, 57th Street, North Avenue, Oak Street, Osterman / Hollywood, Montrose, Foster en Rainbow Beach.

"We zijn vereerd om dit jaar opnieuw met Literacy Works te werken .We hopen een blijvend licht te laten schijnen op het belang van geletterdheid." We zijn er vast van overtuigd dat internet en digitale geletterdheid de kwaliteit van het leven voor alle inwoners van Chicago kunnen helpen verbeteren door toegang tot huisvesting, voedsel, medische en educatieve hulpprogramma's, "zei Keegan Bonebrake, Everywhere Wireless EVP van Strategie en onroerend goed.

"Literacy Works is verheugd om voor het tweede jaar met Everywhere Wireless samen te werken!" zei Beth Ulion, Development Director bij Literacy Works. "Onze aanwezigheid samen op het Printers Row Lit Fest is een leuke manier om het nieuws over volwassen geletterdheid in Chicago te verspreiden. Terwijl duizenden mensen dit weekend samenkomen om de vreugde van het lezen te vieren en te ervaren, worstelen duizenden andere mensen in de hele stad met dagelijkse leesopdrachten Overal Wireless's ondersteuning van Literacy Works versterkt programma's in Chicago waar volwassen studenten werken aan lezen, schrijven en rekenen, zodat ze toegang hebben tot essentiële informatie over gezondheidszorg, onderwijs en banen - en genieten van het plezier van lezen en zichzelf -uitdrukking."

Over Literacy Works
Sinds 1995 bouwt Literacy Works de capaciteit van alfabetiseringsprogramma's voor volwassen volwassenen om effectieve instructies te geven in hun gemeenschappen. Meer dan 50 lidorganisaties vertrouwen op Literacy Works om hun personeel en vrijwillige docenten op te leiden om met volwassenen te werken aan lezen, schrijven, leren van talen en digitale vaardigheden. Elk jaar leidt Literacy Works bijna 700 geletterdheidsbeoefenaars op die vervolgens ongeveer 20.000 volwassenen dienen om hun basisvaardigheden op te bouwen. Literacy Works 'Adult Education Helpline, (312) 998-READ, biedt aangepaste verwijzingen naar volwassenen die een alfabetiseringsprogramma zoeken en naar vrijwilligers die op zoek zijn naar een plek voor een tutor. Ga voor meer informatie over Literacy Works naar www.literacyworks.org .

Over Everywhere Wireless
Everywhere Wireless bezit en beheert een in Chicago gevestigd gigabit-internetnetwerk dat is ontworpen voor gemeenschappen en bedrijven met meerdere gezinnen; klanten zijn onder andere Cisco, CBS, Nike, Google, het Art Institute en het Field Museum, samen met vooraanstaande ontwikkelaars van commerciële en residentiële huizen, managers en condo-verenigingen in het hele gebied rond Chicago. Het Everywhere Wireless-netwerk maakt gebruik van de nieuwste generatie microgolftechnologie en biedt glasvezel-internetsnelheden tot en met meer dan 1.000 megabit per seconde (ook Mbps), ook wel bekend als Gigabit-snelheden, het snelste internet dat beschikbaar is in Chicago, zoals gemeld door Crain's Chicago Business . Om een verschil te maken in de levens van de geweldige mensen in Chicago, heeft Everywhere Wireless samengewerkt met de stad Chicago om gratis wifi te bieden bij veel van de openbare parken en stranden van de stad - en het bedrijf levert regelmatig bijdragen aan dergelijke community-projecten. gerichte organisaties als het Greater Illinois Chapter van de Alzheimer Association en het ReVive Center for Housing and Healing . Ga voor meer informatie over Everywhere Wireless naar www.EverywhereWireless.com .

Producten