Huis > Kennis > Inhoud
Farber & Luminari-partner om unieke gecombineerde wervingsoplossing te bieden
Sep 14, 2018
TORONTO, ON, 13 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Farber en Luminari zijn trots om de lancering van een strategisch partnerschap aan te kondigen dat onze klanten een unieke rekruteringsoplossing voor financiën en boekhouding in heel Canada zal bieden.

Bedrijven die CPA's willen inhuren, kunnen toegang krijgen tot het online carrièrebeheerplatform en de community van Luminari, terwijl ze profiteren van de advies- en leiderschapservaring die de Interim Management & Executive Search-praktijk van Farber biedt aan haar klanten en kandidaten. Met zijn kandidaat-gerichte benadering voor meerdere functies en industrieën, richt Farber op het gebied van financiën zich uitsluitend op senior- en leidinggevende functies waar CPA's veel vraag hebben.

"Bij Luminari bouwen we aan het digitale epicentrum voor de carrière van CPA, van school tot pensionering.Een groot deel hiervan is het vinden van de beste carrièremogelijkheden voor onze leden.Via samenwerking met het fantastische team van Farber, geven we niet alleen onze gemeenschap toegang tot meer diverse rollen, we zijn ook in staat om onze klanten beter van dienst te zijn door hen meer service-opties te geven en toegang te krijgen tot toonaangevende rekruterings- en bedrijfsadviesexpertise ", aldus Michael Kravshik, CEO en oprichter van Luminari.

"Farber's Interim Management & Executive Search-praktijk omarmt de verandering die het gevolg zal zijn van digitale innovatie in onze sector .We zien deze samenwerking met Luminari als een kans om onze high-touch service aan onze klanten en kandidaten te verbeteren en uit te breiden via een nieuw kanaal. platform is gestroomlijnd en biedt een naadloze ervaring die goed is afgestemd op het kaliber van klanten en talenten waarmee we werken, "zei Ian Brenner, een partner bij Farber.

Over Luminari

Luminari is Canada's grootste digitale CPA-gemeenschap in Canada, met meer dan 10.000 leden. Onze missie is om het leven van CPA gemakkelijker te maken en hun loopbaan sneller te laten verlopen. We doen dit met hyperrelevante carrièremogelijkheden, waaronder banen, vrijwilligerswerk, onderwijs, evenementen, mentorschap, inhoud en meer. Het is gratis om in te schrijven en duurt minder dan 3 minuten. Ga voor meer informatie naar: https://www.luminari.ai

Contact:
Michael Kravshik
416.786.9950
michael@luminari.co
325 Front Street West, Suite 400
Toronto, ON, Canada
M5V 2Y1

Over Farber

Farber is een onafhankelijk bedrijfsadviesbureau dat praktische oplossingen biedt voor complexe financiële en operationele problemen. We hebben een reputatie voor reactievermogen en een staat van dienst om onze klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken en uitdagingen te overwinnen.

We werken met succes samen en werken samen met de leiding van Noord-Amerikaanse bedrijven, hun adviseurs, kredietverstrekkers en andere professionals. Ons gevarieerde team van professionele professionals werkt naadloos samen om diensten te verlenen op het gebied van herstructurering, financieel, menselijk kapitaal en consulting.

Met vestigingen in Toronto, over Ontario, Calgary, Edmonton en Vancouver, is Farber in staat om bedrijven in heel Canada te adviseren. Onze wereldwijde alliantie breidt ons bereik uit en biedt kansen in Noord-Amerika, Europa, Azië, Afrika en daarbuiten, als afspiegeling van de steeds mondialer wordende bedrijfsvoering. Farber, opgericht in 1979, blijft groeien door een ongeëvenaarde samenwerkingsbenadering te bevorderen en belangen op een actieve manier af te stemmen op onze klanten.

Samen werken aan beter zakendoen.

Contact
Ian Brenner
416.496.3666
ibrenner@farbergroup.com
150 York Street, Suite 1600
Toronto, ON, Canada
M5H 3S5
Producten