Huis > Kennis > Inhoud
Vind uw WanderLove op Virginia Vacation Rentals!
Aug 20, 2018

ROANOKE, VA, 19 augustus, 2018 / 24-7PressRelease / - De nieuwe "WanderLove" -campagne van de Virginia Tourism Corporation benadrukt de vele bestemmingen in Virginia die onderzoek, ontdekking en nieuwe ervaringen aanmoedigen.

"Virginia Vacation Rentals ( www.VAvacationrentals.com ) biedt zoveel huizen, hutten en huisjes op de gewenste bestemmingen om u te helpen genieten van elke minuut van uw vrije tijd", aldus Bunnie Riedel, President van Virginia Vacation Rentals.

"Je kunt het niet helpen, maar laat je inspireren om uit je comfortzone te komen", zei Riedel. "Van kajakken tot mountainbiken, diepzeevissen tot wijnreizen, Virginia heeft het allemaal en Virginia Vacation Rentals ( www.VAvacationrentals.com ) heeft prachtige plekken om te verblijven."

Of je nu met een stel of met een gezin reist of een uitstapje met vrienden plant; reisplanners kunnen Virginia Vacation Rentals doorzoeken op huizen met een locatie en geschiktheid voor hun behoeften. Virginia Vacation Rentals ( www.VAvacationrentals.com ) maakt het vinden van de perfecte vakantie gemakkelijk en rekent de huurder nooit reserveringskosten aan.

"Ons doel is om huurders en huiseigenaren direct contact te laten maken," zei Riedel. "Het huren van een huis is veel goedkoper dan het huren van een hotel en ze komen meestal met voorzieningen zoals in-house wasserette, goed gevulde keukens, grills en vuurkorven, dekken enz. Er gaat niets boven het kunnen verzamelen rond een gemeenschappelijke tafel of een open haard aan het eind van een drukke dag vol plezier. "

Voor meer informatie over Virginia Vacation Rentals gaat u naar www.VAvacationrentals.com of belt u Bunnie Riedel op 443-864-4517 of e-mail Bunnie via bunnie@VAvacationrentals.com

Riedel Communications, Inc. werd in 2005 opgericht als een marketing- en strategisch planningsadviesbedrijf. Tot haar klanten behoren non-profitorganisaties, lokale, staats- en federale overheidsklanten en detailhandelbedrijven.

Virginia Vacation Rentals ( www.VAvacationrentals.com ) is een project van Riedel Communications, Inc.

Bunnie Riedel is te bereiken op bunnie@vavacationrentals.com of 443-864-4517.

Virginia Vacation Rentals is lid van het Vacation Home Rental Network http://www.vhrnetwork.com

Producten