Huis > Kennis > Inhoud
Fitness Trainer krijgt dagelijkse eiwitdosis van het drinken van vloeibaar eicwit van Chino Valley Ranchers
Oct 22, 2018
COLTON, CA, 21 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - Alex Bukalo, een ACE-gecertificeerde personal trainer en fitness voedingsspecialist, heeft onlangs gedeeld hoe hij zijn eiwit voor de dag krijgt met Chino Valley Ranchers 'Cage Free Liquid Egg Whites. Hij deelde zijn unieke methode met een videolink op zijn Instagram-feed ( @alexbukalofitness .)

Chino Valley Ranchers, een van de grootste eierproducenten en -distributeurs in Zuid-Californië, produceren sinds hun ontstaan in de jaren vijftig hoogwaardige eieren. Het bedrijf was een van de eersten die het concept van het biologische ei heeft overgenomen en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van biologische eieren in het land. Sinds hun oprichting heeft Chino Valley Ranchers 'verschillende producten geproduceerd die geschikt zijn voor elk type eierliefhebber.

Voor Alex Bukalo was het een dagelijkse uitdaging om voldoende eiwitten in zijn dieet te krijgen. Hij wist hoeveel hij moest consumeren, maar hij had nooit genoeg honger om zijn bord vol te laden. Op een moment van gloeilamp vermengde hij chocoladepoeder met Chino Valley Ranchers 'Cage Free Liquid Egg Whites. "Het mengsel was net zo lekker als browniebeslag," zei Bukalo. "Ik besloot de koolhydraten uit te snijden en het eiwit rechtop te proberen en sindsdien ben ik verslaafd."

Bukalo biedt gezondheids- en fitnessadviezen en professionele training aan op zijn website vanaf het moment dat hij zelfstandig trainer wilde worden. Hij begon voor het eerst als trainer bij 24 Hour Fitness en ging aan de slag om anderen te helpen met hun eigen fitnessreis. Hij heeft een passie voor het helpen van mensen uit alle lagen van de bevolking bij het bereiken van hun gezondheids- en fitnessdoelen.

Als je je proteïnen wilt laden of gewoon op zoek bent naar geweldige eieren voor een recept, dan kun je bij Chino Valley Ranchers terecht. Hun Cage Free Liquid Egg Whites en andere producten zijn verkrijgbaar bij Mother's Market, Sprouts en andere verschillende supermarkten.

Voor meer informatie over de hoogwaardige, biologische eierproducten van Chino Valley Ranchers, bezoekt u hun website op www.ChinoValleyRanchers.com .

Chino Valley Ranchers is een familiebedrijf van de derde generatie dat al sinds 1953 biologische en speciale eieren produceert.
Producten