Huis > Kennis > Inhoud
Fully Promoted® and Signarama® Celebrate Joint Grand Opening
Aug 10, 2018

PLAINFIELD, IL, 10 augustus, 2018 /24-7PressRelease / - Fully Promoted®, een bedrijf op het gebied van marketing en promotionele producten, en Signarama®, 's werelds grootste tekenfranchise, vieren hun grote opening in Plainfield op dinsdag 14 augustus 2018. De faciliteit van 10.000 m² biedt plaats aan de twee merken en biedt bedrijven van verschillende omvang de diensten die ze nodig hebben om te groeien en hun aanwezigheid te vergroten. De feestelijke opening start om 11.30 uur om 14429 S. Wallin Drive en is open voor het publiek.

"We zijn vereerd om de professionele en hoogwaardige services van Fully Promoted en Signarama naar Plainfield te brengen", zegt Kashif Awan, eigenaar van de Plainfield-franchise voor Fully Promoted en Signarama. "Deze bedrijven bieden uitgebreide marketing- en promotionele diensten en het was een natuurlijke synergie om in beide merken te investeren." Door de koppeling kunnen we een full-service advies- en productiefaciliteit aanbieden aan bedrijven in het gebied, die nog niet bestonden. "

De grote opening van het Plainfield Fully Promoted en Signarama vindt plaats op 14 augustus en is in samenwerking met de Plainfield Chamber of Commerce, de Naperville Chamber of Commerce en de Joliet Region Chamber of Commerce. Feestelijkheden omvatten een officieel lintknippen om de opening te herdenken, rondleidingen door de faciliteit, drankjes, weggeefacties en meer. Deelnemers worden uitgenodigd om hun visitekaartje voor een tekening in te dienen om gratis te worden ontvangen voor maximaal twee uur ontwerptijd, gewoonlijk $ 150 per uur, voor hun eerste project met de locatie.

"Fully Promoted en Signarama hebben een bewezen staat van dienst in zakelijk succes over de hele wereld. Het is hun solide businessplan dat een snel groeipotentieel laat zien evenals de ongeëvenaarde ondersteuning van United Franchise Group (UFG), het moederbedrijf naar de twee merken, die me naar voren hebben gebracht om deel uit te maken van deze bedrijven ", voegde Awan eraan toe.

Het nieuwe Plainfield Fully Promoted en Signarama bezetten een voormalig bankgebouw. Awan heeft de faciliteit gerenoveerd om de twee merken te huisvesten. Ze zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08.30-17.30 uur en op zaterdag op afspraak.

Voordat hij bij UFG kwam, werkte Kashif Awan in bedrijfstelecom. Al meer dan 18 jaar specialiseerde hij zich in projectmanagement voor AT & T en Ericsson. Tijdens zijn telecomcarrière leidde hij projecten en programma's van meer dan $ 600 miljoen en was hij verantwoordelijk voor meer dan 300 resources in zijn teams. Awan is een inwoner van Naperville, IL en een nieuwe UFG-franchisenemer.

Over Signarama
Signarama®, 's werelds grootste sign-franchise, biedt branding- en berichtoplossingen naast uitgebreide sign- en grafische services aan consumenten en zakelijke klanten, van zakelijke borden, voertuigwraps en digitale borden tot reclame- en marketingdiensten. Signarama maakt deel uit van een succesvol systeem van business-to-business franchisemerken en ontwikkelingsservices onder de United Franchise Group (UFG). Als onderdeel van een wereldwijde sign-markt van $ 49 miljard plus heeft Signarama al meer dan drie decennia een voortrekkersrol gespeeld in de sign-industrie. Signarama stond in 2016 op nummer 35 van de Top Global Franchises-lijst van het magazine Entrepreneur Magazine. Met meer dan 800 locaties in 60 landen verwacht het bedrijf tegen het einde van 2020 meer dan 1.500 locaties wereldwijd te hebben. Ga voor meer informatie naar www.SignaramaFranchise.com .

Over volledig gepromoveerd
Fully Promoted heeft meer dan 300 Resource Centers in de Verenigde Staten, Australië en in 12 andere landen. Het bedrijf is van plan tegen het einde van het jaar 60 nieuwe resource centers in het hele land te openen en tegen het einde van 2018 500 locaties wereldwijd te bereiken . Ga voor meer informatie naar www.FullyPromotedFranchise.com .

Over UFG
"De wereldwijde leider voor ondernemers." United Franchise Group is een groep van aangesloten bedrijven en merken. Onder leiding van CEO Ray Titus is United Franchise Group de thuisbasis van een verscheidenheid aan internationaal erkende merken, waaronder Signarama, Fully Promoted, Experimac, Jon Smith Subs, Venture X, SuperGreen Solutions, Transworld Business Advisors en The Great Greek Mediterranean Grill. Met meer dan drie decennia in de franchisebranche en meer dan 1600 franchisenemers in 80 landen, biedt United Franchise Group ongeëvenaard leiderschap en solide zakelijke kansen voor ondernemers.

Producten