Huis > Kennis > Inhoud
Wereldwijde gezondheidstentoonstelling om te lanceren in Saoedi-Arabië
Jul 27, 2018

RIYADH, SAOEDI-ARABIE , 1 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - In overeenstemming met "Saudi Arabia's Vision 2030" om de sector van de gezondheidszorg in het Koninkrijk te transformeren en strategische partnerprogramma's te ontwikkelen met lokale en multinationale instellingen, bedrijven en experts. Onder het beschermheerschap van het ministerie van Volksgezondheid, Informa Life Sciences Exhibitions, heeft de organisatie van Arab Health in samenwerking met XS Conferences and Exhibitions de lancering aangekondigd van Global Health Exhibition - het belangrijkste zorgplatform van Saudi-Arabië voor de wereldwijde ontmoeting en het netwerk met de Saoedische gezondheidssector, pioniers en ambtenaren.

Van 10 tot 12 september 2018 in het internationale Riyadh-congres- en expositiecentrum in Riyadh, Saoedi-Arabië, wordt verwacht dat meer dan 10.000 professionals uit de hele wereld +500 Saudi-gebaseerde en internationale exposerende bedrijven zullen ontdekken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid diensten, farmaceutische producten, opleiding en onderwijs, en medische apparaattechnologieën.

Volgens Peter Hall, President, Informa Middle East: "Het verminderen van markttoegangsbarrières voor buitenlandse investeringen, gekoppeld aan enorme investeringen in gezondheidszorginfrastructuur, heeft Saudi-Arabië gepositioneerd als een topmarkt voor fabrikanten van medische apparatuur, dienstverleners en dealers en distributeurs. van de hele wereld. Door de lancering van de Global Health Exhibition, krijgen bedrijven nu de kans om hun producten en diensten te promoten bij een heel nieuw koperspubliek en een aanzienlijke voorsprong te nemen op de Saoedische markt. "

Als de grootste en snelstgroeiende gezondheidszorgmarkt in de regio, wordt de gezondheidszorg in het Koninkrijk geschat op $ 40 in 2020. Momenteel zijn 87 van de 150 grote projecten voor gezondheidszorginfrastructuur in de Gulf Cooperation Council (GCC) die in 2021 moeten worden voltooid, in de Saoedi-Arabië.

In een commentaar op de lancering van de Global Health Exhibition zei de woordvoerder van Meshal Al Rubiaan: "De doelstellingen van het" National Transformation Program 2020 ", onderdeel van de Vision 2030 van het Koninkrijk, hebben het ministerie in staat gesteld een gunstige atmosfeer te cultiveren om particuliere zorgaanbieders en investeerders uit het buitenland, en zullen nauw blijven samenwerken met onze strategische partners om belangrijke economische handelsplatforms zoals Global Health Exhibition te ondersteunen die het bereiken van die visie bevorderen en faciliteren. " De tentoonstelling zal ook leiders en deskundigen van wereldklasse in de gezondheidszorg aantrekken om onze doelstelling om kennis en ervaring te delen te ondersteunen.

Tijdens het driedaagse evenement zal de tentoonstelling ook een multidisciplinair congres aanbieden dat tot doel heeft om gezondheidszorgpraktijken en -standaarden van wereldklasse voor het Koninkrijk te ontwikkelen. Het conferentieprogramma zal specifiek gericht zijn op transformatie van de gezondheidszorg, investeringen in gezondheidszorg en financiën, technologie en innovatie, volksgezondheid en e-gezondheid.

"Het Global Health Exhibition-congres is een belangrijk onderdeel van het evenement omdat het zich verder wil verdiepen in wereldwijde ontwikkelingen en best practices in de gezondheidszorgsector, met de nadruk op de Vision 2030 om de enorme kansen te identificeren die worden geboden voor de gezondheidszorg in Saoedi-Arabië. gezondheidsverstorende en innovatieve trend, voor de impactvolle verandering op het gebied van volksgezondheid en beleid, zal het congres manieren onderzoeken om het huidige gezondheidszorglandschap te transformeren en te adopteren om de capaciteit en capaciteiten van bestaande systemen in de ziekenhuizen en zorgcentra beter te benutten en de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren. preventieve en therapeutische gezondheidszorg ", aldus Adel Abdel Shakor, CEO van XS Conferences and Exhibitions.

Ga voor meer informatie over Global Health Exhibition naar: www.globalhealthsaudi.com

Wereldwijde gezondheidszorg Saoedi-Arabië
Wereldwijde gezondheidstentoonstelling
medische tentoonstelling Saoedi-Arabië
zorgevenement in KSA
zorgevenement in Saoedi-Arabië
medische conferenties in Riyadh

Informa Life Sciences Exhibitions, verantwoordelijk voor de gezondheidszorgportfolio binnen de Global Exhibitions-divisie van Informa, organiseert jaarlijks 26 beurzen voor het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Europa en de VS, verbindt meer dan 230.000 professionals in de gezondheidszorg wereldwijd en biedt een reeks marketingoplossingen voor bedrijven die betrokken zijn bij de gezondheidszorg. Meer dan 100 congressen vinden gelijktijdig met de tentoonstellingen plaats.

Informa Life Sciences Exhibitions heeft een aantal digitale en printaanbiedingen, publiceert een verscheidenheid aan medische tijdschriften en medische naslagwerken, met een lezerspubliek van topbeslissers in de gezondheidszorgsector van de MENA-regio. Bovendien is Omnia, de wereldwijde medische directory, een uniek digitaal platform dat 365 dagen per jaar bedrijfs- en productinformatie biedt, zodat gebruikers in één klik contact kunnen leggen met exposanten en producten.

www.informalifesciences.com

Producten