Huis > Kennis > Inhoud
GoodLife Fitness voegt Phiinom Adventure Sports toe als een beloningspartner
Jun 04, 2018

TORONTO, ON, 28 maart, 2018 / 24-7PressRelease / - Phiinom Adventure Sports is zeer verheugd om ons nieuwe partnership marketinginitiatief met GoodLife Fitness aan te kondigen via het GoodLife Rewards-programma.

GoodLife Rewards is een exclusieve kans voor GoodLife-leden om ongelooflijke kortingen te ontvangen bij een selecte groep bedrijven, waaronder nu ook Phiinom Adventure Sports. Via dit programma kunnen leden gemakkelijk elk jaar meer dan de kosten van hun lidmaatschap besparen.

Als onderdeel van het Rewards-programma ontvangen leden van GoodLife Fitness nu een korting op hun volledige bestelling voor alle producten in de Phiinom Adventure Sports-winkel. Volledige informatie en de kortingscode zijn beschikbaar door in te loggen op uw GoodLife Fitness-account of door de GoodLife Rewards- pagina te bezoeken voor meer informatie.

"We zijn erg enthousiast over het werken met GoodLife Fitness omdat zij de beste fitnessorganisatie in Canada zijn en onze merken perfect aansluiten op dezelfde actieve en sportieve klanten. Met meer dan 350 fitnesscentra in het hele land is het GoodLife Rewards-programma een geweldige aanvulling op de Phiinom Adventure Sports, "zegt Phiinom Adventure Sports Co-Owner en Chief Adventurer, Joe Velacich

Leden van GoodLife Fitness kunnen nu profiteren van deze exclusieve korting om al hun watersportuitrusting en uitrusting te kopen voor zichzelf en hun families.

Over GoodLife Fitness
Met trots Canadees sinds 1979, is GoodLife Fitness het grootste fitnessbedrijf in Canada. GoodLife is de grootste private fitnessclubketen van een enkele eigenaar en de vierde grootste overall ter wereld. Met meer dan 350 clubs van kust tot kust, met ongeveer 13.000 werknemers en 1 miljoen leden, helpt GoodLife dagelijks met het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van 1 op de 35 Canadezen.

Ga voor meer informatie naar www.goodlifefitness.com

Over Phiinom Adventure Sports:
Bij Phiinom Adventure Sports leveren we plezier ... plus de coolste watersportuitrusting tegen de beste prijzen en nog veel meer om gezinnen actief op het water te houden. We noemen dit het leven van het meer, we voelen ons verbonden met familie en vrienden in de buitenlucht die we willen delen. Of je nu nieuw bent in watersporten of een ervaren professional, we delen graag je enthousiasme voor de meren en rivieren waar we spelen.

Ga voor meer informatie naar www.phiinom.com

Producten