Huis > Kennis > Inhoud
Granite Top, Inc. verhoogt zijn productiecapaciteit met de aanschaf van een nieuwe CNC-machine
Sep 19, 2018
KENT, WA, 19 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Granite Top, Inc. heeft aangekondigd dat het een nieuwe Intermac heeft gekocht, een volledig automatisch CNC-machinepark, om zijn productie uit te breiden en tegemoet te komen aan het almaar groeiende verzoek om een gepersonaliseerde steen knutselen om aan de specifieke behoeften van zijn klanten te voldoen. Met dit nieuwe, volledig geautomatiseerde Intermac-machinepark kan Granite Top, Inc, hoge kwaliteitsnormen handhaven en tegelijkertijd ongeëvenaard vakmanschap en maatwerk bieden met snelle en duidelijk gedefinieerde levertijden.

"Met behulp van onze onlangs aangekochte Intermac CNC-machines konden we onze productiviteit met twee plooien verhogen en de kwaliteit en afwerkingen verbeteren." We hebben met succes een groot commercieel project voor 800-Bellevue Office Complex binnen tien dagen voltooid en liggen voor op schema. om te investeren in deze nieuwste hightech geautomatiseerde machines, Intermac stelt ons in staat meer creatieve vrijheid te hebben en is in staat om de meest complexe en gevarieerde bewerkingen uit te voeren als het gaat om het aanpassen van werkbladen, of het nu gaat om een kleine keuken van een familie of een grootschalige commerciële projecten zoals hotels, winkelcentra, kantoorruimtes en appartementencomplexen ", zegt Tom Galbadrakh, de eigenaar van Granite Top, Inc.

Granite Top Inc. - Deskundige ontwerpers en installateurs van countertops van graniet en kwarts en op maat gemaakt steenwerk voor het gebied Kent, WA. Met meer dan twintig jaar ervaring in steenvakmanschap biedt Granite Top, Inc. een uitgebreide lijst met natuurlijke stenen en maatwerk van natuurlijke stenen zoals graniet, kwarts, marmer en kalksteen.
Producten