Huis > Kennis > Inhoud
GRE Alpha Exhibit Populariteit stijgt op Guangzhou International Lighting Exhibition
Jul 20, 2018

GUANGZHOU, CHINA, 2 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - De 2018 Guangzhou International Lighting Exhibition is in de boeken. Het evenement "THINKLIGHT: Embracing Changes" bestond uit 2.602 exposanten uit meer dan 140 landen. De show richtte zich op de nieuwste verlichtingstoepassingen, LED-technologieën, apparatuur en componenten. Tijdens een preshow-interview heeft de CEO van de GRE Alpha CEO, Richard Fong, aangegeven dat het thema van dit jaar is: 'dynamisch, flexibel en slim' zijn. De korte video gaat in op slimme verlichtingstrends met een speciale focus op hoe de Internet of Things (IoT) -connectiviteit het landschap verandert.

Verschillende leden van het GRE Alpha-team hebben 165.000 bezoekers bijgewoond tijdens het evenement op 9 en 12 juni in het China Import and Export Fair Complex in Guangzhou, China. Het team sprak zijn tevredenheid uit over de belichting die werd ontvangen door de producten die op de show te zien waren. "Bezoekers van Exhibit toonden een toegenomen interesse in Digital Addressable Lighting Interface (DALI) als een lichtmanagementprotocol in China", aldus Fong. Het is dan ook geen verrassing dat de SLD-DIM-DALI constantvoltage dimmingsmodule van GRE Alpha veel bezoekers naar de stand bracht. Met 255 dimniveaus en een brede DC-ingang is de SLD-DIM-DALI-module efficiënt en eenvoudig te installeren.

GRE Alpha heeft ook de SLD-DIMTW instelbare witte module met constante spanning voor de CITIZEN LCN-C01B met Citizen's COB gelanceerd . Deze unieke dimmodule neemt een stuursignaal van 0-10V / 1-10V en produceert een soepele, dynamische kleurtemperatuurverschuiving van 2000K tot 8000K. Afhankelijk van de toepassingssituatie zorgt deze plug-and-play dimmodule voor een opvallende, flikkervrije kleurtemperatuur die verandert zonder kleurvervorming.

Om niet te worden overtroffen, kregen de EnOcean- dimmodules van GRE Alpha ook veel aandacht van bezoekers van tentoonstellingen. Deze modules maken een soepel en trillingsvrij dimmen van verlichtingsarmaturen mogelijk met behulp van EnOcean's gecertificeerde energie-oogst draadloze schakelaars. De ENO-DIM- module maakt gebruik van de eigen communicatiefrequenties van EnOcean, waardoor ruisvrije bijna directe feedback mogelijk is.

ENO-DIM-toepassingen omvatten architecturale verlichting, effect- en contourverlichting, algemene commerciële verlichting, magazijnen, bewegwijzering, stripverlichting en meer. De krachtige combinatie van de dimtechnologie van GRE Alpha en de zelfaangedreven sensoren en schakelaars van EnOcean staan garant voor een revolutie in het ontwerp van intelligente gebouwverlichting.

De XLD75 en XLD200 architecturale LED-drivers van GRE Alpha stonden ook in de schijnwerpers. Deze modules zijn voorzien van eenvoudige bewaking en installatie in een robuust ontwerp dat geschikt is voor toepassingen in ruwe omgevingen.

Over GRE Alpha

GRE Alpha® Electronics, Ltd. is gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van solid-state verlichtingsvoedingen en verlichtingsbesturingsaccessoires die het levensbloed zijn van led-verlichtingssystemen binnen en buiten. In tegenstelling tot velen in de LED-industrie, concentreert GRE Alpha zich op een modulaire aanpak. Hun producten kunnen worden gebruikt in combinatie met bestaande systemen of met nieuwe opstellingen.

Met meer dan twee decennia van expertise op het gebied van stroomconversie en toewijding aan innovatie, engageert GRE Alpha zich tot branchepioniers om zeer efficiënte, installatie-ready en door een bureau goedgekeurde LED-stroomconversieproducten te leveren voor een breed scala aan industriële toepassingen.

www.grealpha.com

Producten