Huis > Kennis > Inhoud
Hoe je een duikbril kiest voor je eigen duikbril
Nov 09, 2017

Het licht is anders dan de lucht in het water en de brandpuntsafstand van het oog is gebaseerd op het licht in de lucht, zodat het menselijk oog zich niet op de bodem kan concentreren. De spiegel bewaart de holte en creëert een ruimte zoals een venster in de onderwaterwereld, zodat u onderwaterdingen kunt zien. Hoe een duikspiegel kiezen die geschikt is voor uw eigen spiegel?

1. De keuze van de spiegel is niet moeilijk, maar moet proberen te dragen. De spiegel moet passen om comfort te garanderen en lekkage te voorkomen. De geschiktheid van de spiegel is veel belangrijker dan de functie of kleur. Als u een ongeschikte of oncomfortabele spiegel gebruikt, zal dit u afleiden van de hele duik en worden afgeleid.

2. Het perifere zicht van de spiegel wordt bepaald door de vorm en het volume van de spiegel, en ook door de kleur van de wafer en het aantal lenzen. Siliconen randen moeten zachte randen zijn om comfort te garanderen en een goede afdichting te verbeteren.

3. Er zijn veel soorten spiegelstijlen, zoals eenvoudig rond of ovaal, heeft ook een kleinere ruimte en een breder zicht op de nieuwe stijl. De spiegel met drie gezichten is om aan beide zijden kleine lenzen toe te voegen om het perifere zicht te verbeteren. Over het algemeen de meest gekozen gezichtsspiegel voor het vasthouden van de gezichtsspiegel, het ontwerp laat het neusdeel en het lensdeel samenknijpen, de prominente spiegel van de knijpneus, maakt de lens dichter bij gezicht, vormt kleinere ruimte en breder gezichtsveld, met gemakkelijk te doen drukbalansknijpen neus actie.

4. Sommige lenzen zijn speciaal gecoat of geverfd om mist te voorkomen of de onderkleur er natuurlijker te laten uitzien.

Kies de gewenste mirror en u kunt deze stappen als volgt volgen:

1. Neem eerst de spiegel rond de lens.

2. Plak de spiegel voorzichtig op uw gezicht en kijk vooruit. De hele ronde moet gelijkmatig op je gezicht worden geplakt.

3. Adem zachtjes door de neus in. De spiegel moet comfortabel zijn om te adsorberen in het gezicht, zelfs als u uw hoofd draait of schudt zonder af te zuigen of los te laten.

Koop een goede spiegel, voordat de volgende duik een spiegelnevelverwijdering moet ondergaan. Alle nieuwe spiegels zullen een beschermende film hebben tijdens het productieproces, dat moet worden afgewreven voor gebruik, of er zal mist op de lens zijn tijdens het duiken. Maak de oliefilm schoon met een zachte doek met een beetje tandpasta binnen en buiten de lens, veeg voorzichtig af, of met andere kleine deeltjes en een weinig bijtend reinigingsmiddel voor afwasmiddel, om de lens niet te beschadigen.


Producten