Huis > Kennis > Inhoud
Hoe draag en correct gebruik van reddingsvesten
Nov 09, 2017

Reddingsvesten moet gedragen worden op water leven, overleving, dek werk en opleiding. De reddingsvesten zijn verdeeld in volwassen reddingsvesten en kinder reddingsvesten volgens de toepasselijke objecten, en er zijn gemeenschappelijke reddingsvesten en opblaasbare reddingsvesten (ook bekend als opgeblazen reddingsvesten) volgens verschillende werkingsprincipes.

Gewone reddingsvesten zijn als volgt:

(1) voordat het dragen, moet controleren of de zwemvest is beschadigd, riem, borst en hals tape is beschadigd.

(2) zet het deel van de gordel voor het lichaam, dan het hoofd ingebruikneming het zwemvest;

(3) links en rechts twee riemen voor het lichaam steken, zoals ook lang, respectievelijk rond de rug naar de instantie voordat de knoop is gebonden, en vervolgens het vastmaken van de borst, nek riem kan.

Opmerking:

Een, aandacht moeten besteden aan of het zwemvest aan beide zijden gebruikt kan worden, sommige leven sweaters beide kanten de zelfde, levensreddende prestaties kunnen dragen. Aantal reddingsvesten kan alleen frontaal worden gedragen, en het is niet gepast om ze te dragen terug. Als slechts één zijde is voorzien van een leven vest lichten, reflecterende folie van reddingsvesten, als de kant van de lamp van de binnenkant, de verlichting zal niet een rol spelen.

Ten tweede, als u wilt binden de knoop, knoppen en andere bevestigingsmiddelen gesp veilig. Zoniet vastgemaakt, de impact van het water in het duiken kan worden losgemaakt, zweven of in het water zal voor een lange tijd na de verwijdering.Producten