Huis > Kennis > Inhoud
Humane Society Silicon Valley kreeg $ 200.000 Grant voor Maddie's® Executive Leader Fellowships
Oct 22, 2018
SAN JOSE, CA, 20 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - Nationaal erkende stichting voor dierenwelzijn Maddie's Fund® heeft zojuist een subsidie van $ 200.000 toegekend ter ondersteuning van de Maddie's® Executive Leader Fellowships bij Humane Society Silicon Valley (HSSV). De beurs financiert twee nieuwe fellowship-posities om leiders in dierenwelzijn te ontwikkelen.

Dit jaar lang betaalde fellowship is een geweldige kans voor toegewijde mensen met sterke waarden in voortschrijdende opvang en leiderschap om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te versterken ten voordele van dakloze dieren en de opvangcentra die voor hen zorgen. Fellows zullen basisvaardigheden leren en ontwikkelen met betrekking tot:

• Leidt en beheert verschillende functies om de algehele missie en financiële resultaten te optimaliseren.
• Opvanggeneesmiddelen en integratie van normen voor onderdakgeneesmiddelen gedurende de hele operatie.
• Verander management en succesvol organiseer veranderingen in een organisatie.
• End-to-end denken om uitstekende stakeholderervaringen te ondersteunen ten behoeve van de missie.
• Gebruikmaken van samenwerking en partnerschappen om het bereik en de impact van de missie uit te breiden.
• Een sterk team opbouwen.

"We zijn vereerd dat we zijn geselecteerd voor deze kans en voor de erkenning heeft Maddie's Fund het leiderschap en de innovatie van Humane Society Silicon Valley in de dierenwelzijngemeenschap gegeven", zegt Carol Novello, President van HSSV.

"Maddie's Fonds is zeer verheugd om deze Leader Fellowship aan te bieden bij Humane Society Silicon Valley, omdat dit de deur opent voor nieuwe vooruitstrevende leiders in onze dierenwelzijnsindustrie en ons dichter bij ons no-kill doel voor dierenopvang zal brengen," zei Lynne Fridley, Maddie's Fund Co-Director of Education.

Aanvragen voor de Maddie's® Executive Leader Fellowships bij Humane Society Silicon Valley worden geaccepteerd tot en met oktober 19, 2018. Meer informatie op https://www.maddiesfund.org/fellowship-hssv

Over Humane Society Silicon Valley: Humane Society Silicon Valley (HSSV) is een onafhankelijke, privaat gefinancierde, 501 (c) (3) non-profit organisatie die al meer dan 85 jaar mensen en huisdieren bedient. In 2017 werd HSSV de eerste organisatie die ooit de modelbeschermingstoestand behaalde volgens de richtlijnen van de Association of Shelter Veterinarianes. Als een onafhankelijke non-profitorganisatie ontvangt HSSV geen financiering van de Humane Society van de Verenigde Staten, ASPCA of staats- en federale overheidsentiteiten. HSSV biedt kwaliteitsvolle adopties, betaalbare castratie / castratie, vaccinaties, microchipdiensten, diensten voor huisdierenzorg en onderwijsprogramma's om de binding tussen mens en dier te verbeteren. HSSV, opgericht in 1929, heeft meer dan 500.000 dieren geadopteerd in permanente, liefdevolle huizen. Dierenwelzijn is hun topprioriteit en hun missie is om levens te redden en te verbeteren.

Over Maddie's Fonds: Maddie's Fund® is een familiestichting die in 1994 werd opgericht door mede-oprichter Dave Duffield en zijn vrouw Cheryl, die de Foundation meer dan $ 300 miljoen schonk. Sindsdien heeft de Foundation meer dan $ 225,7 miljoen aan beurzen toegekend voor meer gemeenschapsreddend, beschermend medisch onderwijs en huisdoen en pleegzorg in de Verenigde Staten. The Duffields genaamd Maddie's Fund naar hun Dwergschnauzer, Maddie, die ze aan het lachen maakte en gaf grote vreugde. Maddie was tien jaar bij Dave en Cheryl en blijft hen vandaag inspireren. Maddie's Fund is de vervulling van een belofte aan een inspirerende hond, die zijn middelen investeert om een no-kill-natie te creëren waarin elke hond en kat een gezond huis of habitat wordt gegarandeerd. #ThanksToMaddie.
Producten