Huis > Kennis > Inhoud
ICmed- en e-Caregiving-partner om betrokkenheid van verloofde patiënten te versterken
Oct 16, 2018
BALTIMORE, MD, 15 oktober 2018 / 24-7PressRelease / - ICmed en e-Caregiving, een dochteronderneming van Innovative Caregiving Solutions LLC, hebben vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd. De twee bedrijven verbeteren de betrokkenheid van patiënten en de gezondheidsresultaten, voor een deel met producten en technologie die mantelzorgers en mantelzorgers ondersteunen, een markt die Medicare schat op zesenzestig miljoen in de Verenigde Staten.

ICmed verbetert de betrokkenheid van patiënten en zorgverleners bij een mobiele app voor de consument die is verbonden met een werkstroom en een communicatiedashboard voor ondernemingen. Vanuit het dashboard kunnen organisaties hun gezondheidspopulatie analyseren, betrekken, informeren en opleiden. Innovative Caregiving Solutions is de eigenaar van e-Caregiving, een toonaangevende producent van evidence-based educatieve content die mantelzorgers onderwijst over algemene zorg, evenals conditie-specifieke zorg.

De twee zullen gezamenlijke verkoop, marketing en bedrijfsontwikkeling uitvoeren. Met name de inhoudelijke e-zorgbibliotheek van e-Caregiving zal worden gedigitaliseerd en geïntegreerd in de engagement-oplossing van ICmed. Via ICmed's Targeted Educational Assistance (TEA) -engine zal de inhoud van e-Caregiving beschikbaar zijn voor ICmed's klanten en voor de populatie van de klant via de ICmed mobiele app.

De Chief Clinical Officer van e-Caregiving, Tina M. Marrelli, MSN, MA, RN, FAAN, heeft meer dan 10 boeken over mantelzorg geschreven, waaronder het 'Handboek van thuiszorgnormen: kwaliteit, documentatie en terugbetaling', het 'Hospice & Handboek Palliatieve zorg "," Een gids voor zorgzaamheid: What's Next? "En" The Survival Guide of the Nurse Manager's ". e-Caregiving hanteert een evidence-based standaard voor inhoud en materialen. Gemeenschappelijke voorwaarden voor zorg vallen hieronder, inclusief essentiële zaken voor veiligheid, comfort en kwaliteit.

"We weten hoe belangrijk het is voor mantelzorgers om patiënten succesvol te betrekken en de gezondheidsresultaten te verbeteren, maar het is ook duidelijk dat zorgverleners meer middelen en ondersteuning nodig hebben, veel mensen hebben een voltijdbaan en besteden vervolgens 25 uur per week aan de zorg voor een dierbare. voordelen als we de toegang tot de inhoud van e-Caregiving kunnen vergroten.Het product van ICmed en de resultaten die het onze klanten biedt, zijn aanzienlijk verbeterd vanwege de diepte en breedte van de inhoud van e-Caregiving ', zegt Anil Kshepakaran, CEO en oprichter van ICmed.

De oplossing van ICmed is gelicentieerd door organisaties en bedrijven die een speciale populatie willen betrekken, informeren en opleiden om de medische en gezondheidsresultaten te verbeteren en de kosten voor de gezondheidszorg te verlagen. De instellingen voor gebruik omvatten oudere ouderen, zorgfaciliteiten, ontslagonderwijs / ondersteuning om heropnames te verminderen, veteranen die complexe gezondheidsproblemen beheren, systemen die populaties beheren met chronische aandoeningen en anderen die gezondheidsgedrag en -resultaten willen verbeteren.

"Toen ik jarenlang voor mijn lieve, zeer kwetsbare 96-jarige schoonvader thuis zorgde, besefte ik dat familie- en vriendenverzorgers vreselijk ondergewaardeerd waren. E-Caregiving was speciaal ontworpen om deze belangrijke leden van de gezondheidszorg te ondersteunen. Het bezorgteam bij ICmed krijgt deze belangrijke praktische informatie in handen van de familie en vrienden van de zorgverleners wanneer zij dit het meest nodig hebben ", zegt Tina M. Marrelli, MSN, MA, RN, FAAN en Chief Clinical Officer of Innovative Caregiving Solutions.

Medicare schat dat twintig procent van de Amerikanen zorgt voor een familielid of vriend die ouder wordt, ernstig ziek is of gehandicapt en veel mensen hebben een tekort aan kritische kennis over hoe te zorgen. Talrijke studies, zoals The Many Faces of Caregivers van het TransAmerica Institute : een close-up-blik op zorgverlening en de gevolgen ervan , geven aan dat familie- of informele zorgverleners steeds meer worden uitgedaagd voor tijd en geld en behoefte aan extra middelen, ondersteuning en hulpmiddelen. Uit deze studie bleek dat 36 procent van de zorgverleners 100 of meer uren per maand aan zorg besteedt, met een mediaan van 50 uur per maand. Bovendien heeft vierenvijftig procent van de ondervraagden een voltijdbaan. Deze informatie ondersteunt de behoefte aan effectieve educatie en ondersteuning van mantelzorgers. Samen hebben ICmed en e-Caregiving hun krachten gebundeld om deze uitdaging aan te gaan die ons allemaal aangaat.

ICmed en e-Caregiving verbeteren de betrokkenheid van patiënten en de gezondheidsresultaten, deels met producten en technologie die mantelzorgers en mantelzorgers ondersteunen, een markt die Medicare schat op zesenzestig miljoen in de Verenigde Staten.

Ga voor meer informatie over e-Caregiving naar: www.e-Cegegiving.com

Ga voor meer informatie over ICmed naar www.icmedonline.com , Twitter op @ICmedonline en Facebook op facebook.com/icmedonline.
Producten