Huis > Kennis > Inhoud
Information.com lanceert uitgebreide sectie Productvergelijking
Jun 07, 2018

WILMINGTON, DE, 7 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Met ingang van vandaag zijn er meer dan 320 miljoen mensen in de Verenigde Staten, en elk van hen heeft een verleden dat sommigen verkiezen niet te onthullen. Ondanks de hausse op de sociale media waardoor mensen informatie over anderen kunnen vinden, is er geen garantie dat wat ze vinden inderdaad waar is.

Om nauwkeurige informatie over mensen in de Verenigde Staten te vinden en uit te zoeken wat echt in hun verleden ligt, heeft GoLookUp een People Search-service gelanceerd die gegevens verzamelt uit openbare registers.

Nauwkeurige gegevens zoeken met GoLookUp

Informatie over inwoners van de VS wordt bewaard in online bestanden die belangrijke gegevens bevatten, zoals geboorte- en overlijdensregistraties, huwelijks- en echtscheidingsrecords, strafregisters, etc. Wanneer toegang tot dergelijke gegevens nodig is, kan men hen vragen om ze te zien in het kantoor waar ze zich bevinden. gehouden. Dit type toegang is mogelijk vanwege het feit dat veel van de records in de VS openbare records zijn die beschikbaar zijn voor mensen die deze willen bekijken.

Het openbaar maken van openbare bestanden kan enkele dagen duren, maar de People Search-service van GoLookUp voert binnen enkele minuten een zoekopdracht uit. De People Search-map op GoLookUp verzamelt accurate informatie uit miljarden openbare records en biedt een volledig rapport over de persoon in kwestie. De zoekopdracht is gebaseerd op de voornaam, achternaam en woonstatus van de persoon die de zoekopdracht betreft, zodat gebruikers waardevolle informatie kunnen vinden over nieuwe mensen die ze zowel online als offline ontmoeten.

De People Search-directory biedt in essentie een achtergrondcontrole (klik hier voor meer informatie) over mensen overal in de Verenigde Staten. In gevallen waarin een valse naam werd opgegeven, kunnen GoLookUp-gebruikers een lookup op omgekeerde telefoonnummer uitvoeren op basis van het telefoonnummer van de persoon in kwestie. Aanvullende zoekopdrachten op de website zijn onder meer een zoektocht naar zedendelinquenten , een controle van arrestatierecords , een veroordelingszoekactie en nog veel meer.

Om nauwkeurige informatie over mensen te vinden, moet er een betrouwbare en nauwkeurige bron van gegevens over hun verleden zijn. Met de zoekmachine voor premium mensen van GoLookUp kunnen gebruikers dergelijke informatie zoeken en vinden en ontdekken wat er in iemands verleden ligt voor de veiligheid van hun eigen dierbaren en die van hun geliefde.

Producten