Huis > Kennis > Inhoud
Ji Hwan Kim, Ph.D., gepresenteerd met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award door Marquis Who's Who
Jul 31, 2018

SEOUL, REPUBLIEK KOREA, 30 juli, 2018 / 24-7PressRelease / - Markgraaf Who's Who, 's werelds belangrijkste uitgever van biografische profielen, is er trots op Ji Hwan Kim, Ph.D., te presenteren met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award . Een voldragen lijst, Dr. Kim viert de jarenlange ervaring in zijn professionele netwerk en staat bekend om prestaties, leiderschapskwaliteiten en de geloofwaardigheid en successen die hij in zijn vakgebied heeft opgebouwd. Zoals in alle biografische volumes van Marquis Who's Who, worden geprofileerde personen geselecteerd op basis van de huidige referentiewaarde. Factoren zoals positie, opmerkelijke prestaties, zichtbaarheid en bekendheid in een veld worden allemaal in aanmerking genomen tijdens het selectieproces.

Dr. Kim heeft een Master of Public Health van de Yonsei University en een Doctor in de wijsbegeerte van de Katholieke Universiteit van Korea. Hij begon zijn vruchtbare carrière als directeur van het onderwijsbestuur van de Korean Dental Technologist Association. Hij bekleedde daarnaast functies zoals voorzitter, president en professor aan vele universiteiten en organisaties. Hij heeft ook verschillende functies bekleed bij het ministerie van Onderwijs, het Korea Institute for Health and Social Affairs en verschillende commissies en review boards. Buiten zijn praktisch werk in het veld, is Dr. Kim hoofdredacteur van het Research Institute of Health Science aan de Koreaanse universiteit en de Koreaanse Academie voor Tandheelkunde.

Als ervaren professional omvatten de vele professionele prestaties van Dr. Kim een reeks ontwikkelingen op het gebied van de tandheelkunde, zoals de driedimensionale evaluatie van hiaten in verband met vaste gebitsprothesen vervaardigd door nieuwe technologieën, onder andere. Hij heeft ook aanzienlijk bijgedragen aan het oplossen van het probleem van het aanpassen van nationale testvragen. Als een bewijs van zijn expertise in de tandheelkunde, is Dr. Kim bekroond door de Seoul Dental Technologist Association, de Korean Dental Technologist Association, het ministerie van Volksgezondheid en Welzijn en de Korean Academy of Dental Technology. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in zijn sector, onderhoudt Dr. Kim banden met de Korean Dental Laboratory Technology Professors Association, de Korean Dental Laboratory Technology Research Society, de Removable Partial Denture Laboratory Technology Research Society, de Korean Academy of Dental CAD / CAM Science and Engineering, de Koreaanse tandheelkundige laboratoriumtechnologie voor tandheelkundig onderzoek, de Korean Academy of Prosthodontics, de Korean Academy of Dental Esthetic Prothese Technology, en de Korea Academia-Industrial Cooperation Society.

Als erkenning voor uitstekende bijdragen aan zijn beroep en de community Marquis Who's Who, is Ji Hwan Kim, Ph.D., te zien op de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement-website. Ga naar www.ltachievers.com voor meer informatie over deze eer.

Sinds 1899, toen AN Marquis de eerste editie van Who's Who in America® drukte, heeft Marquis Who's Who® de levens van de meest talentvolle personen en innovators uit elk belangrijk werkveld vastgelegd, waaronder politiek, zaken, medicijnen, recht, onderwijs, kunst, religie en amusement. Vandaag de dag blijft Who's Who in America® een essentiële biografische bron voor duizenden onderzoekers, journalisten, bibliothecarissen en executive search-bedrijven over de hele wereld. Marquis® publiceert nu vele Who's Who-titels, waaronder Who's Who in America®, Who's Who in the World®, Who's Who in American Law®, Who's Who in Medicine and Healthcare®, Who's Who in Science and Engineering®, en Who's Who in Asia®. Marquis®-publicaties kunnen worden bezocht op de officiële website van Marquis Who's Who® op www.marquiswhoswho.com .

Producten