Huis > Kennis > Inhoud
Het zomeravonturenkamp van Jupiter Outdoor Center is open voor registratie
Jun 06, 2018

WEST PALM BEACH, FL, 23 mei, 2017 / 24-7PressRelease / - Jupiter Outdoor Center is nu geopend voor registratie voor het zomerkamp 2017. JOC Adventure Camp 2017 loopt van 5 juni tot 11 augustus en is toegankelijk voor kinderen van 6-14. Camperactiviteiten omvatten kajakken, paddleboarden, snorkelen, surfen en skimboarden op onze Friday Fun Beach Day om de week af te sluiten. Het kamp is de enige volledig erkende Amerikaanse kampvereniging in Palm Beach County, waar kampeerders kernwaarden leren over watersport, veiligheid en het leven in zee.

"Jupiter Outdoor Center biedt al 20 jaar zomerkampen in Jupiter omdat we ons inzetten voor het lesgeven aan kinderen die zich buiten de deur een leven lang zullen bezighouden, terwijl ze hen in staat stellen om te leren en te leren over onze natuurlijke omgeving en het leven in zee. ."
-Rick Clegg, CEO Chief Executive Outdoorsman

Een typische week in het Summer Adventure Camp van JOC is een korte peddeldemonstratie waarbij campers de basis en veiligheid van paddlesporten leren. Kampeerders verkennen het Jupiter Inlet Aquatic Preserve, Jupiter Inlet Lighthouse Beach om te zwemmen en zeekoeien te kijken, het Loxahatchee River Centre voor de live touch tanks, de zandplaat op de lagere Loxahatchee River voor frisbee en andere activiteiten, en Jupiter River voor paddleboard- en kajakspellen. Dinsdag en donderdag stelt het Loxahatchee River Centre en zijn bekroonde personeel de deuren voor onze kampeerders open voor praktische, persoonlijke en persoonlijke instructies over onze lokale ecosystemen. Het centrum zal ons naar de beste locaties brengen waar de kampeerders de handen in het reine zullen krijgen, met wat les aan de kant, waaronder seine en dip netting instruction, evenals een live touch tank. Daarnaast zal JOC samenwerken met Save Our Sisters Breast Cancer Survivor Dragon Boat Team, waar ze ons hun drakenboot zullen leveren voor gebruik op woensdagen van elke week. Kampeerders stapelen zich in de SOS's 22-persoons drakenboot voor een leuke, actieve, teambuildingervaring. Vrijdagen zijn stranddagen om te surfen en te skimboarden. De openingstijden van de camping zijn van 9.00 uur - 14:00 uur of 9.00 uur - 17.00 uur. Registratie is beperkt en de spullen zijn vol, dus meld je aan voordat het te laat is!

"Het beste deel van het zijn van een camp counselor is het zien van de enorme vreugde van kinderen die iets nieuws ervaren op het water en herinneringen maken die een leven lang meegaan."
-Max Park, jeugdkamp directeur

Jupiter Outdoor Center is sinds 1997 de grootste recreatieve outfitter en biedt paddle-boarding en kajakinstructie voor alle leeftijden, evenals paddle-camps, groepsevenementen en teambuilding-ervaringen op de Loxahatchee en Indian Rivers. JOC Summer Adventure Camp is het enige geaccrediteerde kamp van de American Camp Association in Palm Beach County.

Producten