Huis > Kennis > Inhoud
Kay Slocum, Ph.D., gepresenteerd met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award door Marquis Who's Who
Sep 20, 2018
RENO, NV, 19 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Markgraaf Who's Who, 's werelds belangrijkste uitgever van biografische profielen, is trots Kay Slocum, Ph.D., te presenteren met de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement Award. Dr. Slocum, een ervaren listee, viert vele jaren ervaring in haar professionele netwerk en staat bekend om haar prestaties, leiderschapskwaliteiten en de referenties en successen die ze in haar vakgebied heeft opgebouwd. Zoals in alle biografische volumes van Marquis Who's Who, worden geprofileerde personen geselecteerd op basis van de huidige referentiewaarde. Factoren zoals positie, opmerkelijke prestaties, zichtbaarheid en bekendheid in een veld worden allemaal in aanmerking genomen tijdens het selectieproces.

Met meer dan 20 jaar professionele ervaring was Dr. Slocum de Gerhold hoogleraar menswetenschappen aan de Capital University van 1988 tot 2010, en trad hij ook op als violist bij het ProMusica Chamber Orchestra of Columbus (1992 tot 2010). Naast haar werk in het hoger onderwijs is ze een gerenommeerd auteur, met de tekst 'Liturgies ter ere van Thomas Becket', 'Middeleeuwse beschaving', 'Bronnen in de middeleeuwse cultuur en geschiedenis' en 'De cultus van Thomas Becket: geschiedenis en Historiografie door acht eeuwen, "naast vele artikelen in wetenschappelijke publicaties.

Dr. Slocum begon haar carrière bij The Juilliard School, waar ze studeerde bij Robert Mann. Ze woonde toen Youngstown State University bij, waar ze een Master of Arts in de middeleeuwse geschiedenis voltooide. In 1987 behaalde Dr. Slocum een graad Doctor of Philosophy (ook in de middeleeuwse geschiedenis) aan de Kent State University. Ze is lid van de American Musicological Society, de Medieval Academy of America en de American Viola Society.

Veel van haar succes gecrediteerd aan haar mentoren, inclusief haar voormalige leraren Dr. Leslie Domonkos en Dr. Coburn Graves, is Dr. Slocum gedurende haar carrière erkend voor haar bijdragen. Naast andere onderscheidingen ontving ze de Praestantia-prijs van Capital University voor excellentie in het lesgeven. Ze is te zien in tal van publicaties, waaronder meerdere edities van Who's Who in Amerika.

Als erkenning voor uitstekende bijdragen aan haar beroep en de gemeenschap van markies Who's Who, is Dr. Slocum te zien op de Albert Nelson Marquis Lifetime Achievement-website. Ga naar www.ltachievers.com voor meer informatie over deze eer.

Sinds 1899, toen AN Marquis de eerste editie van Who's Who in America® drukte, heeft Marquis Who's Who® de levens van de meest talentvolle personen en innovators uit elk belangrijk werkveld vastgelegd, waaronder politiek, zaken, medicijnen, recht, onderwijs, kunst, religie en amusement. Vandaag de dag blijft Who's Who in America® een essentiële biografische bron voor duizenden onderzoekers, journalisten, bibliothecarissen en executive search-bedrijven over de hele wereld. Marquis® publiceert nu vele Who's Who-titels, waaronder Who's Who in America®, Who's Who in the World®, Who's Who in American Law®, Who's Who in Medicine and Healthcare®, Who's Who in Science and Engineering®, en Who's Who in Asia®. Marquis®-publicaties kunnen worden bezocht op de officiële website van Marquis Who's Who® op www.marquiswhoswho.com .
Producten