Huis > Kennis > Inhoud
Legendary Restaurant Brands neemt stappen om Bennigan's® merk te laten groeien
Jul 31, 2018

ALEXANDRIA, VA, 30 juli 2018 /24-7PressRelease / - Legendary Restaurant Brands, eigenaar van de iconische merken Bennigan's en Steak and Ale , heeft een driejarige samenwerking met Fishbowl, Inc. aangekondigd om de Enterprise Email Service van het bedrijf te implementeren als een groeimotor voor de franchises van Bennigan in de Verenigde Staten. De deal bevat uitbreidingsopties voor het gebruik van e-mailservices op andere LRB-sites en een optie om in de toekomst extra Fishbowl-services te selecteren.

Legendary Restaurant Brands, LLC exploiteert en franchise Bennigan's restaurants wereldwijd, en heeft onlangs een Master Franchise Agreement met Baila Group of Companies uitgevoerd om de Islamitische Republiek Pakistan te ontwikkelen naast het openen van de nieuwste locatie in Monahans, TX en andere locaties die binnenkort in Mandan worden geopend , ND en Steubenville, OH.

Extra restaurants in de VS zijn gepland voor Florida, Tennessee, Texas en South Carolina, en internationaal in Mexico, Midden-Amerika, Bahrein, Australië en India. Het merk kende een gezonde systeemgroei van 10 procent in 2017, samen met een gemiddelde eenheidsvolume samengestelde groei van meer dan 40 procent in de afgelopen drie jaar. Het merk staat dit jaar klaar voor een robuust groeipercentage van 20 procent.

"De bedrijfseigen Enterprise Email Service van Fishbowl biedt ons de mogelijkheid om de emotionele connectie, die een integraal onderdeel is van ons merk-DNA, te voeden via dagelijkse e-mailontploffingen over onze innovatieve nieuwe menu-items, promoties, speciale aanbiedingen en evenementen voor de duizenden klanten in onze database ", zegt Paul Mangiamele , voorzitter en CEO van Legendary Brands. "We hebben ervoor gekozen om samen te werken met Fishbowl omdat we niet alleen onder de indruk zijn van de e-mail, maar ook van zijn toewijding aan innovatie door middel van zijn industrie-veranderende analytics en digitale marketingplatform."

Fishbowl stelt restaurants in staat om te slagen in een veranderende digitale, data- en apparaatomgeving door unieke oplossingen te leveren die specifiek zijn ontwikkeld voor de foodservice-industrie. Ze fungeren als een essentiële verbinding tussen serviceprovider en consument, leveren bruikbare analyses en 1: 1-marketing via campagnes in meerdere stappen die de betrokkenheid van gasten optimaliseren.

"Bijna elke Amerikaan gebruikt een mobiel apparaat om de laatste informatie en nieuws te ontvangen", zegt Jim Soss , CEO van Fishbowl. "Natuurlijk zijn restaurants in grote mate afhankelijk van realtime toegang tot deze consumenten om hun gasten, waar ze ook zijn, beter in contact te brengen. Onze e-mailservice is de beste boodschapper om dit te doen en uiteindelijk de groei in de winkel te stimuleren."

Over legendarische restaurantmerken
Legendary Restaurant Brands is eigenaar van de iconische Bennigan's en Steak and Ale-merken - de pioniers van casual dining - en het niet-traditionele merk Bennigan's On The Fly. Bennigan's is een high-energy buurtrestaurant en taverne die een informeel diner opnieuw definieert. Met door de chef aangedreven gerechten, innovatieve drankjes en warme, vriendelijke Ierse gastvrijheid, biedt dit legendarische merk onvergetelijke eetgelegenheden aan elke gast en biedt het een franchisemodel dat overtuigend rendement op de investering kan bieden. Steak and Ale is nog een Amerikaans origineel klaar voor een triomfantelijke terugkeer. De nieuwe Steak and Ale, opnieuw gedefinieerd als een gepolijst-casual concept uit de 21e eeuw, zal opnieuw de standaard vormen voor betaalbare, gezinsvriendelijke steakhouses.

Over Fishbowl
Fishbowl, Inc. stelt restaurants in staat om te slagen in een veranderende digitale, data- en apparaatomgeving door unieke oplossingen te leveren die speciaal zijn ontwikkeld voor de foodservice-industrie. Onze oplossing combineert een krachtige platformsuite, expertanalytisch advies en toonaangevende bureauservices, waarbij gebruik wordt gemaakt van inzichten die zijn verzameld bij onze duizenden restaurantklanten. Met deze oplossingen stelt Fishbowl restaurants in staat om verlichte beslissingen te nemen, gasten te betrekken, merkloyaliteit te vergroten en verkoop in dezelfde winkel te versnellen. Vertrouwd door meer dan 70.000 restaurantlocaties om gasten effectief te betrekken, heeft Fishbowl haar hoofdkantoor in Alexandria, VA, met kantoren in Silicon Valley, Dallas, VK en India. Bezoek onze website voor meer informatie of volg ons op Facebook , Twitter en LinkedIn .

Producten