Huis > Kennis > Inhoud
Local Field of Dreams om 10 jaar honkbalactiviteit te vieren
Jul 19, 2018

OAKLAND, CA, 6 april, 2018 / 24-7PressRelease / - Sluit je aan bij ons om tien jaar honkbal te vieren bij Rickey Henderson Field (RHF)! De viering begint om 12.00 uur op 21 april om RHF (poorten open om 11.30 uur), gelegen op 45th Street tussen Telegraph Avenue en Webster Street in Oakland. Ken Korach, de radiostem van de Oakland A's, heeft MC het feest toegezegd.

Deze viering is een gelegenheid om de vele mensen die dit project mogelijk hebben gemaakt, verder te erkennen en te eren. Een groot aantal extra personen en organisaties heeft geholpen met de zorg en groei van de faciliteit sinds 2008. In het bijzonder heeft Oakland Unified School District belangrijke honkbalveldverbeteringen doorgevoerd en een oefenruimte voor voetbalvelden gebouwd voor Oakland International High School in 2015. Oorspronkelijke plannen want een meisjes-softbal-diamant op dezelfde locatie is overgedragen aan de nabijgelegen Emerson Elementary School en we hopen dat dit project in de nabije toekomst wordt voltooid. Aanvullende details van het Celebration-programma worden op 10 april bekend gemaakt.

"The Rickey" is al tien jaar het thuisveld voor de Oakland Tech Bulldogs en ze hebben het OAL en Section Baseball Championship gedurende acht opeenvolgende jaren gewonnen. "De Rickey is gedurende het seizoen het thuisveld geworden voor een aantal andere basketbalprogramma's van Oakland." Van half maart tot half juni voor elk van de afgelopen tien jaar spelen de Challenger-teams van North Oakland / South Oakland Little League (NOLL / SOLL) op zondag. Challenger Leagues zijn voor meisjes en jongens in de leeftijd van 5 tot 18 jaar met een handicap. RHF is ook een voordeel voor lokale jeugdcompetities, waaronder NOLL / SOLL Senioren, Oakland Cal Ripken-Babe Ruth Baseball League, het Metropolitan Junior Baseball Team, American Legion Baseball en verschillende andere lokale reisclubs. Een andere ankergroep bij The Rickey is de San Francisco National Adult Baseball Association (SFNABA), een van de beste volwassen vleermuizencompetities voor volwassenen.

Om het veld in zijn huidige staat te houden en kleine verbeteringen te financieren, heeft een groep Oakland Tech ouders en alumni in 2009 het Oakland Field of Dreams (OFOD), een non-profit overheidsbedrijf in Californië, gecreëerd. OFOD is ook vrijgesteld van belasting charitatieve instelling onder 501 (c) (3) van de Internal Revenue Code, met belastingplichtige EIN 38-3802277. Ga naar https://oaklandfieldofdreams.org om een voor de belastingen aftrekbare donatie te doen met PayPal of CC . Om per cheque te doneren, maak je cheque betaalbaar aan Oakland Field of Dreams en mail het naar: Anthony Barr, penningmeester; Oakland Field of Dreams; The Henry Levy Group, 5940 College Avenue, Suite F; Oakland, CA 94618.

Herdenkingsoverhemden en -deksels zijn te koop op het evenement van 21 april om geld in te zamelen voor doorlopend onderhoud van het veld en verbeteringen.

Het 'Field of Dreams' van Oakland Technical High School werd tien jaar geleden voor het eerst opgedragen - op 1 april 2008. Het werd op 3 oktober 2009 omgedoopt tot 'Rickey Henderson Field' ter ere van Oakland, 1976 afgestudeerd in Oakland Tech en in 2009 Baseball Hall of Fame inductee, Rickey Henderson. Het Field of Dreams, gelegen op de site van de voormalige Carter Middle School speeltuin, is in 2007 gebouwd door ouders, studenten en leden van Oakland Tech door een buitengewone grassroots, vrijwilligersinspanning. Ongeveer $ 350.000 in contanten en schenkingen in natura werd bijeengebracht, samen met talloze uren van slopende, hands-on veldwerk door tientallen toegewijde vrijwilligers van alle leeftijden.

Producten