Huis > Kennis > Inhoud
Op zoek naar een inspirerend vakantiegeschenk met een brede aantrekkingskracht?
Oct 05, 2018
NEW YORK, NY, 4 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - Een briljante nieuwe roman getiteld The Transmigrant van auteur Kristi Saare Duarte verbeeldt het complexe leven van Jezus als een jonge man gedurende zijn achttien jaar niet in de Bijbel vermeld, vaak aangeduid als de ontbrekende jaren. Hier onthult Duarte Jezus als een Galilese jongen genaamd Yeshua die met een boeddhistische pelgrim reist door Perzië en India op zoek naar verlichting, liefde en zijn bestemming als profeet.

Grondig onderzocht en levendig verteld, ziet de transmigrant Jezus als een toegewijde zoeker die op een 1000-mijlreis langs de zijderoute vertrekt op zoek naar antwoorden op het grootste mysterie van het leven. Geïnspireerd door zowel oude geschriften als nieuwe bevindingen, is The Transmigrant een opmerkelijk verhaal van spiritueel ontwaken en een reflectie over de lengte die een man zal gaan om bewonderd, aanvaard en uiteindelijk geliefd te zijn. Het boek heeft verschillende prijzen gewonnen voor religieuze fictie, waaronder in 2018 de International Book Award (Gold) en een Independent Publisher Book Award (Bronze).

"Mijn roman gaat over Jezus en zijn reizen door Azië, waar hij het hindoeïsme en boeddhisme bestudeert," zegt Duarte. "Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar waar alle verschillende religies vandaan kwamen en wilde meer weten over hun overeenkomsten. Toen ik begon met het schrijven van The Transmigrant, heb ik veel tijd besteed aan het bestuderen van de overeenkomsten van religies, en ik kan zeker zeggen dat er meer overeenkomsten dan verschillen.Het onderzoek, schrijven en bewerken duurde zes jaar, ik heb meer dan vijftig boeken over dit onderwerp gelezen. '

Kristi Saare Duarte is van oorsprong Ests en Zweeds van geboorte. Ze heeft haar hele leven de wereld rondgereisd en avonturen achterna gezeten. Kristi is altijd open voor verandering en heeft gewoond in Zweden, Engeland, Estland, Spanje en Peru, waar ze talen, kunst en acteren heeft gestudeerd en loopbaan heeft gehad in management, reclame en financiën in de gezondheidszorg. Ze is een Reiki-genezer en een spiritueel kanaal. Momenteel woont ze in Harlem, New York City, samen met haar man Eduardo.

The Transmigrant ($ 15,99, paperback, Conspicuum Press, 312 pagina's, 5,25 x 8 ", ISBN: 978-0997180701) is verkrijgbaar bij boekwinkels in de buurt en online. Ga voor meer informatie naar www.kristisaareduarte.com .
Producten