Huis > Kennis > Inhoud
Maak Jon Smith Subs Catering onderdeel van je Halloween Party Plannen
Oct 23, 2018
WEST PALM BEACH, FL, 22 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - Elk jaar vindt het ritueel van Halloween-boodschappen plaats. Van winkel tot winkel tot je het juiste kostuum voor je vindt en / of de soorten zijn tijdrovend, om nog maar te zwijgen over de tijd die je in de supermarkt doorbrengt met het kopen van snoep en andere spulletjes. Jon Smith Subs heeft het antwoord.

Voor alle ouders die al moe zijn van je klaar te maken voor de grote nacht, neem je de tijd voor jezelf en bel Jon Smith Subs voor je Halloween-feesten en -borrels. Het enorme aanbod van subs, sandwiches en bijgerechten op het menu is moeilijk te maskeren.

Het enige dat je nodig hebt, is één telefoontje, en je kunt feestmaaltijden met fantastisch smakend eten laten bezorgen bij je voordeur - voordat de geesten en goblins arriveren. Of het nu Halloween-avond is, of de dagen ervoor, er is nooit een betere tijd geweest dan nu om de cateringservice te ervaren die wordt aangeboden door uw lokale Jon Smith Sub-shop.

Jon Smith Subs, lid van de United Franchise Group , ontmoet het snelgroeiende fast-casual-foodconcept met een scala aan aantrekkelijke gerechten. Klanten kunnen subschotels, salades en zelfs add-ons, zoals drankjes, fiches en cookies, bestellen en teamleden stellen graag uw bestelling op maat samen. De Plenti-Full Platter biedt individueel ingepakte 4- en 6-inch subs met selecties variërend van tonijnsalade, rosbief, kalkoenfilet, authentieke Italiaanse vleeswaren, ham en kaas, koude groenten en provolone kaas. Het 4-inch subplateau levert gewoonlijk 18 mensen op, terwijl de 6-inch subplaten gemakkelijk aan de behoeften van maximaal 12 personen kunnen voldoen.

Bestellingen kunnen persoonlijk worden geplaatst op uw lokale Jon Smith Subs- locatie of per telefoon. Voor grote bestellingen wordt een waarschuwing van 24 uur sterk aangemoedigd. Proef het verschil en bestel bij Jon Smith Subs, een van de snelstgroeiende franchises in de Verenigde Staten.

Over Jon Smith Subs
De eerste subwinkel van Jon Smith opende in 1988 in Palm Beach County, Florida, met als inzet het serveren van de allerhoogste, overbevolkte, gemarineerde entrecote en echte kippenborst subs. Jon Smith Subs heeft locaties in Zuid- en Centraal-Florida, evenals in Ohio, Nevada, Texas en Californië, binnenkort in Australië. Jon Smith Subs is gespecialiseerd in versheid en bereidt dagelijks alle ingrediënten voor elke sub ter plaatse. De entrecote en kippenborst subs worden getrimd, in plakjes gesneden, gekruid, gemarineerd en gegrild om te bestellen, er zijn verschillende cateringopties beschikbaar en de Plenti-Full Sub schotels worden geleverd als individueel ingepakte vierduims en zes inch subs.

Over United Franchise Group
Onder leiding van CEO Ray Titus, is United Franchise Group de thuisbasis van een verscheidenheid aan internationaal erkende merken, waaronder Signarama, Fully Promoted, Experimac, Jon Smith Subs, Venture X, SuperGreen Solutions, Transworld Business Advisors en Paramount Tax & Accounting CPAs. Met meer dan drie decennia in de franchisebranche en meer dan 1400 franchisenemers over de hele wereld, biedt United Franchise Group ongeëvenaard leiderschap en solide zakelijke kansen voor ondernemers.
Producten