Huis > Kennis > Inhoud
Mera Capital Equity Analysis: Amerikaanse gasproductie en liquefactie
Oct 15, 2018
ST. PETERSBURG, RUSLAND, 13 oktober, 2018 / 24-7PressRelease / - Volgens informatie in het rapport is het binnenlandse gas, vanwege onevenwichtigheden in de groei van de gasproductie en exportkansen, de goedkoopste energiebron in veel gebieden van de Verenigde Staten. Samen met de opgelegde beschermingsmaatregelen voor de invoer van staal dragen de lage energiekosten bij tot een gunstige situatie voor EAF-bedrijven zoals Nucor en Steel Dynamics. Vooruitgang in de constructie van gaspijpleidingen en liquefactiecapaciteiten in 2018-2019 draagt in toenemende mate bij tot de groei van dergelijke gasproductiebedrijven als Antero Resources, Gulfport Corporation, Cimarex Energy etc.

Volgens de analyse van Mera Capital, in 2019, zal Sempra Energy, een van de interessantste games in de gasindustrie, laten zien dat het vloeibaarmakings- en overslagvermogen van aardgas succesvol is ingevoerd.

De Mera Capital-analyse van langetermijntrends toont aan dat het Amerikaanse beleid gericht op het verhogen van de gasproductie noodzakelijk is in het huidige stadium van economische transitie. Het laat toe om de US dollar naadloos te devalueren, maar brengt een risico met zich mee voor de Nederlandse Ziekte, wat tot uiting zal komen in een versnelde deïndustrialisatie van de Verenigde Staten.

Over Mera Capital ( www.mera-capital.com )
Een financiële groep die vermogensbeheer en bedrijfsfinancieringsdiensten biedt. Klanten zijn wereldwijd zeer vermogende particulieren en bedrijven. Het bedrijf heeft innovatieve onderzoeksdekking wereldwijd en in alle activaklassen.
Producten