Huis > Kennis > Inhoud
Montgomery + Townsend Architecture and Design breekt terrein op Oil Nut Bay Residence
Jun 07, 2018

VIRGIN GORDA, BVI, 7 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Montgomery + Townsend Architecture and Design (M + T AD) is verheugd de baanbrekendste aan te kondigen op hun kenmerkende Oil Nut Bay Residence. De Britse Maagdeneilanden kaatsen terug na de orkanen Irma en Maria, en dit project maakt deel uit van een bredere push van Oil Nut Bay om de ontwikkeling van op maat gemaakte luxe huizen voort te zetten.

Oil Nut Bay ligt langs het oostelijk schiereiland Virgin Gorda op de Britse Maagdeneilanden en combineert doordachte architectonische planning en ontwerp met een onovertroffen fysieke schoonheid om een resort en een woongemeenschap te creëren die ongeëvenaard in luxe is in dit deel van de wereld.

Het ontwerp voor de Oil Nut Bay Residence is gebaseerd op het traditionele binnenhuis. Om de impact van de steile site enigszins te verzachten, bevindt de ingang van het huis zich op het dak waar gasten worden geconfronteerd met een panoramisch uitzicht op de omliggende zee, evenals op de eilanden Necker en Eustasia. De lagere niveaus integreren het huis in het omringende natuurlijke landschap resulterend in een structuur die in zijn omgeving past, die alleen de belangrijkste niveaus van het huis aan de buitenkant openbaart.

"We zijn verheugd om te beginnen met de bouw van dit unieke project, dit project vertegenwoordigt het hoogtepunt van de inspanningen van een geweldig team en is een van de eerste nieuwe ontwikkelingen na de orkanen." We zijn blij dat we er deel van uitmaken " Steven Townsend en Andrew Montgomery verklaarden. De afronding van de Oil Nut Bay Residence wordt verwacht voor het tweede kwartaal van 2020.

M + T AD is een boutique full-service architectuurfirma met kantoren in Charlottesville, Virginia en Seattle, Washington onder leiding van oprichters Andrew Montgomery en Steven Townsend. Ga voor meer informatie naar www.montgomerytownsend.com en www.oilnutbay.com .

Producten