Huis > Kennis > Inhoud
Nieuwe online galerijfuncties Verheffend christelijk, spiritueel kunstwerk
Sep 12, 2018
WOODSTOCK, GA, 11 september, 2018 / 24-7PressRelease / - Paradise Found Studio LLC heeft in september een nieuwe online kunstgalerie gelanceerd ( https://www.paradisefoundstudio.com ) met de aangegeven missie om het World Wide Web meer te maken inclusieve en gastvrije plek.

Op deze website kun je bladeren en genieten van geweldige, inspirerende en opbeurende kunstwerken. Je ziet glorieuze werken van hedendaagse kunstenaars die nergens anders verkrijgbaar zijn, en klassieke schilderijen van Monet, Van Gogh, Van Dyck, El Greco en nog veel meer!

Kopers hebben de mogelijkheid om afdrukken van hoge kwaliteit, verschillende kaderopties te kopen en, in sommige gevallen, een aanbieding te doen op het unieke origineel. Er is beslist een christelijke focus, maar veel van het kunstwerk is meer spiritueel of gewoon mooi - ontwikkeld om ons dichterbij te brengen, niet om ons van elkaar te scheiden.

"Met alle negativiteit in de wereld, en met name op internet, is de missie van Paradise Found Studio LLC inhoud te bieden die je geest verheft," zei Kevin Pawlowski, eigenaar van Paradise Found Studio LLC.

Kevin, een in Georgia gevestigde kunstenaar die is gespecialiseerd in christelijk getinte kunstwerken, werkt in vele verschillende media en technieken, waaronder olieverf, aquarel, en glas- en steenmozaïek. In het afgelopen jaar creëerde hij een groot glazen tegelmozaïek van Jezus die op het water liep naar zijn apostelen met de titel "Wees niet bang". Na 6 weken assemblage van meer dan 6.000 glasscherven werd het laatste stuk geschonken aan de St. Michael the Archangel Catholic Church in Woodstock, Georgia. Doekafbeeldingen van "Be Not Afraid" zijn verkrijgbaar in de online kunstgalerij van Paradise Found Studio ( https://www.paradisefoundstudios.com/mosaics/jesus-walking-on-water ).

Het begin van Paradise Found Studio LLC begon met een vervallen negentiende-eeuws exemplaar van Paradise Lost. Kevin kocht het boek in een Amarillo, TX antiekwinkel voor vijf dollar met de inspiratie om het te gebruiken als basis voor een kunstproject. Hij ontwikkelde een techniek van schilderen rechtstreeks op gravures getrokken uit het boek, die het werk waren van kunstenaar en graficus Gustave Doré. Later, op basis van zijn grafische achtergrond, kon Kevin de afbeeldingen voor reproductie scannen en verbeteren, die nu beschikbaar zijn op de website ( https://www.paradisefoundstudios.com/watercolor-engravings ).

Tijdens het opzetten van de Paradise Found Studio-website heeft Kevin getalenteerde hedendaagse kunstenaars aangetrokken om exclusieve kunstprints aan te bieden via de galerij. Timothy Matthew Collins is een in New York gevestigde christelijke kunstenaar die is gespecialiseerd in gevonden voorwerpencollages die zijn geïnspireerd door zijn geloof en architecturale elementen van kerken uit de hele wereld. Geen verrassende invloed, want hij is ook architectuurdocent aan het City College of New York. Canvasafdrukken van Tim's werk zijn exclusief te vinden in de Paradise Found Studio-galerij ( https://www.paradisefoundstudios.com/feature-artist-timothy-matthew-collins ).

Richard LaRovere is een kunstenaar uit New Jersey die ook exclusief te zien is in de Paradise Found Studio-galerij ( https://www.paradisefoundstudios.com/feature-artist-richard-larovere ). Richard is gespecialiseerd in het maken van ingewikkelde pen-en-inkttekeningen en delicate aquarel potloodwerken van het interieur van prachtige Rooms-katholieke kerken en kathedralen. Mensen zijn verbluft over het detailniveau, dat zelfs weergaven van muurschilderingen en kunstwerken op de muren bevat! Om extra werk aan zijn werk toe te voegen, zijn veel van de aanbevolen kerken sindsdien verkocht en omgezet naar andere gebruiken zoals appartementen. Deze schilderijen bieden een laatste blik op de interieurs van kerken die nooit meer zullen worden gezien.

Behalve hedendaagse christelijke kunstenaars zijn glorieuze religieuze prenten te koop bij Europese grootheden van de afgelopen vijfhonderd jaar ( https://www.paradisefoundstudios.com/oil-paintings/?category=Christian ). Kevin heeft tienduizenden kunstwerken onderzocht en beoordeeld, sommige beroemd en een beetje duister, om de mooiste en meest inspirerende afbeeldingen te maken voor opname in de online galerij van Paradise Found Studio. Onderwerpen zijn onder meer Jezus, Heilige Maria, beroemde heiligen van de vroegchristelijke kerk en bijbelse taferelen.

De online galerij van Paradise Found Studio bevat ook kunstafdrukken van werken die niet op religie zijn gebaseerd, maar gewoon prachtig zijn. Kevin legde uit: "We zijn allemaal geraakt door verschillende afbeeldingen en onderwerpen, dus de galerij bevat landschappen, stillevenbeelden en zelfs buitenaardse foto's die de kracht hebben om ontzag te zaaien." Kunstprints zijn beschikbaar voor impressionisten en post-impressionistische meesters zoals Monet, Van Gogh, Seurat en Gauguin ( https://www.paradisefoundstudios.com/subject-landscapes ). Deep Space-foto's van de NASA Hubble-telescoop worden aangeboden vanwege hun ongelooflijke schoonheid die een glimp van de hemel zelf lijkt te bieden ( https://www.paradisefoundstudios.com/photography ).

Of je het nu gemerkt hebt of niet, het web is een aangenamere plek geworden met de introductie van de Paradise Found Studio online galerij ( https://www.paradisefoundstudio.com ). Bezoek de website en ontdek het zelf, en u kunt geïnspireerd worden door de prachtige beelden of het perfecte cadeau vinden voor iemand van wie u houdt.

In de online kunstgalerie van Paradise Found Studio LLC, https://www.paradisefoundstudio.com , kunt u kunstafdrukken van verbazingwekkende, inspirerende en opbeurende kunstwerken bekijken en kopen. Je ziet glorieuze werken voor hedendaagse kunstenaars die nergens anders verkrijgbaar zijn, en klassieke schilderijen van Monet, Van Gogh, Van Dyck, El Greco en nog veel meer! Kunstafdrukken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en framestijlen.
Producten