Huis > Kennis > Inhoud
Nieuwe Online Store Sea People Depot lanceert om het leven gemakkelijker te maken voor cruisers
Jun 06, 2018

HOLLYWOOD, FL, 21 mei 2017 / 24-7PressRelease / - SeaPeopleDepot.com is verheugd de officiële lancering aan te kondigen van hun nieuwe e-commerceplatform dat is ontworpen om tegemoet te komen aan de verschillende vereisten van cruisers. Afgezien van een buitengewone selectie van maritieme producten, biedt de website ook inzichtelijke discussies en nuttige tips om het comfort en de veiligheid te garanderen van degenen die de zee op gaan. SeaPeopleDepot.com biedt momenteel lucratieve kortingen op de meeste van hun producten.

Veel jonge reizigers en gepensioneerden dromen ervan op reis te gaan. Het vinden van de benodigde vaarbenodigdheden kan voor de meesten echter een pijnlijk proces zijn. Het is ook belangrijk voor hen om toegang te hebben tot betrouwbare begeleiding en tips met betrekking tot hun reis. SeaPeopleDepot.com belooft een one-stop-shop te worden voor al deze vereisten. De website beschikt ook over geavanceerde e-commerce-functies om een gedenkwaardige winkelervaring voor de bezoekers te bieden.

Het productaanbod van SeaPeopleDepot.com omvat meters, AIS-systemen, bootaccu's, omvormers, scheepsradars, zeeankers, kaartplotters, zonnepanelen, reddingsvesten en nog veel meer. Dezelfde dag is verzending beschikbaar voor de meeste van deze artikelen, naar de gewenste jachthaven, haven of stad van een koper. Het bedrijf biedt eenvoudige installatiehandleidingen voor al hun producten.

SeaPeopleDepot.com, met hoofdkantoor in Hollywood, FL, is eigendom van en wordt beheerd door een team van experts uit de industrie met een schat aan ervaring. Mark Capture Leo Hernandez, de eigenaar en oprichter van SeaPeopleDepot.com, benadrukte de niet-aflatende focus op kwaliteitsservice: "De producten die we met trots verkopen, worden allemaal getest in" de grote tank "door collega-cruisers van over de hele wereld. We matchen of verslaan constant de concurrentie op het gebied van service en waarde, dus als u uw vaartuig veiliger, comfortabeler en zelfvoorzienend wilt maken, vindt u onze site onmisbaar voor uw nieuwe projecten. "

Bezoek onze website voor meer informatie over SeaPeopleDepot.com en hun producten. https://www.seapeopledepot.com/

Over SeaPeopleDepot.com: SeaPeopleDepot.com is een online winkel die is opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van cruisers. Ze bieden een voortreffelijke reeks maritieme producten van de meest betrouwbare fabrikanten van de markt. De website biedt ook handige productinstallatietips en veiligheidsrichtlijnen voor de cruisers.

Contactpersoon: Capt. Leo Hernandez
Website: https://www.seapeopledepot.com/
U aangeboden door Next Level Marketing
www.nextlevelsem.com
PR Contact: Feuza Reis

E-mail: freis@nextlevelsem.com

Producten