Huis > Kennis > Inhoud
Nieuwe stap in de ontwikkeling van de industrie
Mar 09, 2018

METUCHEN, NJ, 5 januari, 2018 / 24-7PressRelease / - Beluga Young Manufacturers maakt gebruik van originele technologie die een sterke duurzaamheid van producten biedt, ongeacht de toepassingsomstandigheden. Het bedrijf produceert de opblaasbare paddlevlakken, die hier worden beschreven op http://www.belugaboats.com/catalogue/inflatable-paddle-boards/ en motorboten voor verschillende doeleinden. Lassen van rubber, dat wordt toegepast door ontwerpers in plaats van traditioneel plakken, garandeert zowel bescherming tegen scheuren als tegen zout water bacteriën die lijmmoleculen vernietigen. Deze technologie biedt 3 en 5 jaar garantie voor ISUP's en boten, die niemand anders kan beloven.

Beluga-producten kiezen

Het bedrijf werkt in twee hoofdrichtingen en heeft elk een aantal categorieën. Klanten kunnen een van de volgende opblaasbare paddle-boards kiezen en bestellen:

- Touring voor aangename en veilige reizen;
- Surf voor professioneel surfen;
- Racen voor trainingen en wedstrijden;
- Vissen voor comfortabele en succesvolle visvangst;
- Big Sups voor gebruik door meerdere personen;
- Wind SUP voor betere stabiliteit onder alle omgevingsomstandigheden;
- Yoga voor speciale SUP Yoga-oefeningen;
- White Water voor speciale gebruiksomstandigheden;
- All Round met de universele bruikbaarheid.

Voor meer specialismen van elke categorie kan iedereen het contactformulier gebruiken. Uit verschillende berichten blijkt dat klanten over het algemeen tevreden zijn over de kwaliteit van het advies en over producten.

De productierichting van het andere bedrijf bestaat uit opblaasbare boten, die worden verkocht op pagina http://www.belugaboats.com/catalogue/inflatable-boats/ . Er zijn twee verschillende klassen van deze producten. Ze zijn C-klasse met een lengte van 10-12 ft. En een K-klasse met een lengte van 12-14 ft. Vissen, Heavy Duty, Roll Up, Dinghy, Sport en andere Beluga opblaasbare motorboten worden gekenmerkt met grote capaciteit (tot 8 personen) en met perfecte technische kenmerken. Deze producten zijn betrouwbaarder en comfortabeler in vergelijking met de meeste boten van andere fabrikanten. Bovendien; ze zijn uitgerust met de hele set accessoires die ze zo nuttig maken omdat het alleen mogelijk is.

ISUP's en opblaasbare boten van Beluga zijn het favoriete merk geworden voor diegenen die de voorkeur geven aan veiligheid en comfort!

Beluga is een jong Amerikaans bedrijf dat opblaasbare paddleboards (ISUP's) en boten produceert. Het assortiment is behoorlijk divers. Iedereen kan modellen kiezen voor sporten (surfen, peddelen en yoga), vissen of gewoon een aangename tijd doorbrengen. Het bedrijf gebruikt unieke lastechnologie die de sterkste duurzaamheid van producten biedt. Dat is waarom; Beluga geeft 3 jaar garantie voor ISUP's en 5 jaar garantie op boten. Naast de uitstekende warenkwaliteit biedt de fabrikant aantrekkelijke verkoopvoorwaarden. De producten worden naar elk ander wereldland verzonden en klanten krijgen tot 10% korting. Voor meer informatie kunt u Beluga-ondersteuningsmanagers contacteren via het volgende formulier http://www.belugaboats.com/contact/ .

Producten