Huis > Kennis > Inhoud
OnCore Golf Technology werkt samen met The New York State Golf Association om 2018's Amateur Series te sponsoren
Jun 09, 2018

BUFFALO, NY, 26 april, 2018 / 24-7PressRelease / - OnCore Golf is trots om een samenwerking aan te kondigen met de New York State Golf Association (NYSGA) door de 2018 Amateur Series te sponsoren. De serie bestaat uit de 96e New Yorkse staat heren-amateur gehost op Irondequoit CC en de 35e New York State heren Mid-Amateur gehost in Wanakah CC in aanvulling op 28 andere toernooien in New York State fielding bijna 3.000 golfers in het seizoen 2018. OnCore Golf wordt een, "Official Partner of The NYSGA" in het kader van de overeenkomst, en spelers krijgen tijdens het NYSGA Amateur Series-evenement tijdens het seizoen 2018 gratis sleeves van Ongeloof AVANT-golfballen. Op geselecteerde New York State kampioenschappen, zal de NYSGA in 2018 logod sleeves van OnCore's Golf Digest Award winnende ELIXR tourballen aan spelers verstrekken. Daarnaast zullen NYSGA-leden kortingsacties ontvangen met Oncore-producten via een exclusieve NYSGA-promotiecode gedurende een beperkte tijd gedurende het seizoen.

"OnCore wil graag blijven samenwerken met lokale en nationale golforganisaties die zeer betrokken zijn bij hun publiek - de NYSGA is hier een prominent voorbeeld van", zegt Keith Blakely, CEO van OnCore. "We zijn verheugd met een uitzonderlijke verkoop in de NYSGA, omdat we doorgaan met het vergroten van het marktbewustzijn van de spelveranderende golfballen van OnCore."

John Osberg, directeur van Sales & Market Engagement voor OnCore Golf, voegde toe: "Het was een absoluut genoegen om met de NYSGA samen te werken om deze samenwerking tot stand te brengen." De organisatie is eersteklas en we zijn erg trots dat we deze belangrijke relatie kunnen creëren. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden om het komende jaar met de NYSGA-leden in zee te gaan. "

Dan Thompson, directeur Marketing & Partnerships bij The NYSGA, is enthousiast over deze samenwerking waarin staat: "We kijken ernaar uit om ons te verenigen met een andere New Yorkse organisatie die de industrie stormenderhand verovert met zijn technologie, innovatie en creativiteit. leden en toernooispelers zullen genieten van het gebruik van OnCore's producten en het merk en zijn loyaliteitsprogramma's omarmen. "

Over de NYSGA

De NYSGA is een vereniging van aangesloten clubs, vertegenwoordigd door meer dan 130 commissieleden, die bestaat met als doel het bevorderen en behouden van de tradities van golf in de staat New York. Elk jaar sinds de oprichting in 1923, heeft de NYSGA Amateurkampioenschappen in New York State (NYS) uitgevoerd. De zeventien lopende kampioenschappen, voor alle geslachten en leeftijden, worden gespeeld op de banen van Premier NYSGA Member Clubs. De NYSGA organiseert ook lokale kwalificaties voor NYS en United States Golf Association Championships en voert een seizoenlange reeks van single-round gehandicapten evenementen uit, bekend als de NYSGA Amateur Series. Naast het uitvoeren van toernooien, biedt de NYSGA ook liddiensten zoals handicaps, koersbeoordeling en -meting, studiebeurzen, training, educatie en communicatie.

Voor meer informatie, of als u vragen hebt over de nieuwe samenwerking, neem dan contact op met de NYSGA-kantoren op (315) 471-6979 of e-mail communications@nysga.org .

Meer over OnCore Golf
OnCore Golf is toegewijd aan het leveren van baanbrekende technologie en innovatie, terwijl golfers op alle niveaus worden geïnspireerd. Opgericht door twee jonge ondernemers - Bret Blakely en Steve Coulton - en nu gevoed door een team van vernieuwers van wereldklasse, betrad OnCore Golf de golfbalindustrie door de ontwikkeling van de allereerste USGA-conforme holle kernbol. Het bedrijf heeft sindsdien een groeiend pakket van onderscheidende producten ontwikkeld die wereldwijd zijn gedistribueerd, waaronder de aan de omtrek gewogen Golf Digest Award winnende tourbal, de ELIXR, de vijfsterren-rated AVANT met SoftCell-technologie om het gevoel, de duurzaamheid en de afstand te vergroten, evenals de extreem nauwkeurige CALIFOR golfbal met holle metalen kern.

Media contact:
Curt Rogers
curt@kcpublicrelations.com
716-860-2331

Producten