Huis > Kennis > Inhoud
Persoonlijk snorkelervaring delen
Jan 22, 2018

1. snorkelen proberen kniebeschermers en kleding met lange mouwen te dragen. Ten eerste is zonnebrandcrème, snorkelen heel gemakkelijk om door de zon verbrand te worden, dus de blootgestelde delen van de nek en andere moeten een half uur voordat het water zonnescherm afveegt, zijn. Ten tweede, krasbestendig, snorkelen in de ontmoeting als de rotsen en dergelijke, het is gemakkelijk om te worden gekrast boven schaaldieren.


2. snorkelen is het beste om hun eigen handschoenen mee te nemen, de ene is gemakkelijk te begrijpen, de andere is dichtbij de rotsen moet vasthouden of stabiliseren het lichaam zal geen scherpe krassen op de rotsen zijn (omdat er altijd golven op je drukken om te duwen het is gemakkelijk om de rotsen te raken). Algemene werkhandschoenen kunnen zijn.


3. Zwaai nooit in de golfactiviteiten, selecteer de zijkant of achterkant. Als de golven groot zijn, kun je heel eenvoudig naar de rotsen worden geslagen, variërend van krabben en krabben, tot de directe coma.


4. De meeste snorkelbuisjes die momenteel worden gehuurd, zijn natte buizen. Er is geen waterdicht ontwerp in het bovenste deel van de buis (er zal anti-golf zijn, maar als het in het water komt, zal het nog steeds binnendringen). Dus als je onder water in het water zweeft, pas dan op dat je niet begraven wordt. Het meeste gebeurt wanneer je plotseling ziet wat je aanspreekt als je vooruitgaat, maar wat zwemt, zo onbewust meeslepend. Zolang meer dan 90% van de tijd om deze actie te doen ademen buis zal water, en je zult tegenkomen de situatie is: wil ademen, maar vond dat de mond al het zeewater zoog. Raak op dit moment niet in paniek (als je haast hebt, heb je al een voet in de hel). Het enige dat je hoeft te doen is je klaarmaken, snel uitspugen (niet te klein). Hierdoor wordt het meeste water uit de beademingsbuis geblazen (de algemene snorkel heeft zo'n ontwerp). Als je dan weer ademt, zal er in principe geen zeewater zijn. Als je al het bovenstaande hebt gedaan, merk dan dat er nog steeds veel zeewater is tijdens het ademen en dat er geen manier is om te ademen. Shen gas! Snel draaide zijn hoofd naar het water om te ademen, mensen in rechtopstaande benen met een freestyle langzaam water, houd de houding. En de hand om samen te werken, de mensen aangepast aan de golven, zodat u uit gevaar kunt gladstrijken.


5. Als het hoofd op de zee is, wil je de bril wegnemen om het gezicht te ontspannen, verplaats het dan niet naar zijn voorhoofd. Maar naar beneden, laat het rond de nek hangen, of surf de bril gemakkelijk verdwijnen.


Ik hoop dat je een prettige snorkeltrip hebt gemaakt!


Producten