Huis > Kennis > Inhoud
PROS | Fantastische dingen over Full Face Snorkel-maskers
Feb 27, 2018

PROS | Fantastische dingen over Full Face Snorkel-maskers

Er zijn zoveel goede redenen om van snorkelmaskers met volledig gezicht te houden. Zodra u een snorkelmasker voor volledig gezicht gebruikt, zult u nooit meer terug willen naar een gewoon masker en mondstuk.

Geen kokhalzen - Er is geen omslachtig mondstuk met de volgelaatsmaskers en hun ontwerp maakt het gemakkelijk en natuurlijk om door je neus en mond te ademen wanneer je onder water gaat.

Geen kaakmoeheid - Als je net als ik bent en last hebt van kaakmoeheid, dan weet je het gevoel na een uur klemmen op een mondstuk. Er is geen vermoeidheid van de kaken, zelfs niet na urenlang snorkelen met een volgelaats snorkelmasker.

FOGGING is sterk verminderd. Vanwege het innovatieve ontwerp van snorkelmaskers met volledig gezicht is een aparte ontluchtingskamer weg van het hoofdkijkgedeelte gemaakt. Hierdoor wordt sluier aanzienlijk verminderd, waardoor je langer hoeft te snorkelen.

Het gezichtsveld is ongeëvenaard. Zoals vermeld in de naam van het masker, hebben deze een gezichtsveld van 180 °. De lens is gemaakt van een onbreekbaar polycarbonaat.

Bij onderdompeling komt water niet in de snorkel dankzij een slim, maar toch eenvoudig drijfsysteem. De vlotterbal in de snorkel stijgt op terwijl u onder water gaat en voorkomt dat water binnendringt. Als er water in het masker komt, is er een klep in het kingebied waardoor water kan wegvloeien zodra u het boven het waterniveau tilt.


Producten