Huis > Kennis > Inhoud
Race, Rock en ontdek de vrijheid om bij SpinCity Cycling te zijn
Jun 12, 2018

CHADDS FORD, PA, 12 juni, 2018 / 24-7PressRelease / - Sneller, sterker en gezonder. Deze drie woorden gaan naar het maken van welzijn, en het kost meer dan een gewone trainingsroutine om ze te bereiken. SpinCity, de enige indoor cycling studio in zijn soort, wil dat iedereen zijn best doet en biedt fitnessroutines die verder gaan dan alleen vetverbranding.

Zweet en plezier zorgen voor een geweldige combinatie, en een bezoek aan SpinCity bewijst dat. Met inspirerende instructeurs en een comfortabele sfeer, is de indoor cycling studio waar fitness bedoeld is om plezier te hebben met draaiende fietsen, in paren rijden, en een rockconcert als muzikale ervaring.

Het nemen van een gemiddelde 50 minuten fietscursus op SpinCity met 80-110 RPM is gelijk aan 17-25 mijl op de weg doen. Gemiddeld branden fietsers 600-800 calorieën. Het fysieke regime is niet het enige dat deelnemers weghalen uit de lessen. Ze komen met meer vastberadenheid, betere fitnessniveaus en een groter besef van wie ze zijn.

"We erkenden dat er drie belangrijke ingrediënten zijn voor een succesvolle indoor cycling-ervaring: geweldige instructeurs, geweldige muziek en een geweldige omgeving." Terwijl we deze fietsende toegewijde studio openen, geloven we dat we een energieverslindende en vetverbrandende fiets hebben geperfectioneerd concept dat nooit in de Brandywine Valley te zien zal zijn, "zegt Jennifer Hayward van SpinCity Cycling.

Emily Cziraky, Chief Ride Officer (CRO) had ook iets te zeggen over het project: "Ik ben verheugd om aan te kondigen dat SpinCity wordt geopend in Chadds Ford, PA. Indoor Cycling is zo'n geweldige training en SpinCity Cycling geeft je echt een volledige Work-out ervaring Maak je klaar voor The Ride of Your Life: het is een fietsles die anders is dan alle andere: de hoge energiemuziek, de lichten en de sfeer van de dansclub zorgen ervoor dat rijders willen blijven terugkomen voor meer !!! "

SpinCity biedt verschillende leuke en motiverende lessen die de moed testen en deelnemers voorbij hun comfortzone brengen. Het is meer dan een training en alle deelnemers kunnen genieten van de exclusieve faciliteiten om hun lichaam naar grotere vrijheid te laten schommelen.

Ga voor meer informatie naar: www.spincitycycling.net  
Media contact:

Jennifer Hayward
Tel: 484-999-1231
SpinCity Cycling
1410 Baltimore Pike
Suite 7B, Chadds Ford, PA 19317, VS.
Telefoon: 610-558-2000
E-mail: spincitycyclingllc@gmail.com

Producten