Huis > Kennis > Inhoud
Leads van onroerend goed en zoeken gemakkelijk gemaakt door Vission360
Jul 16, 2018

WASHINGTON, DC, 10 juli, 2018 /24-7PressRelease / - Vission360.com is een digitaal vastgoedreclame- en leadgenererend platform dat is ontworpen om het zoeken naar en plaatsen van onroerend goed voor directe eigenaars en vastgoedprofessionals te stroomlijnen en te vereenvoudigen. Onze missie is om een gebruiksvriendelijk platform te bieden waar kopers van onroerend goed, verkopers, agenten, makelaars, huizenbouwers, ontwikkelaars en hypotheekverstrekkers elkaar op een naadloze en moeiteloze manier kunnen ontmoeten en zaken kunnen doen.

Het digitale real-time listing- en leadgenererend platform voert een enorme inventaris van beursgenoteerde panden van over de hele wereld en heeft een strategische toegang tot nationale kabel- en satellietverbindingen waardoor het miljoenen huishoudens en potentiële kijkers kan bereiken, specifiek op televisies, zowel lokaal als internationaal om zijn leidersbereik te vergroten.

Ons belangrijkste doel is om realtime leads van geloofwaardige en doorgelichte kopers aan onze premium makelaars te geven.

Ga naar https://vission360.com voor meer informatie.

Producten