Huis > Kennis > Inhoud
Aanverwante kennis van duikbril
Nov 09, 2017

1. Tijdens het dragen

De linkerkant van de spiegel wordt gedragen door de lijmring of de snelle gesp op de beademingsbuis, die is ontworpen om de buiskop omhoog te houden en om de mondademingbuis te vermijden wanneer de snorkel is ondergedompeld.

2. Ga voor de keuze van de spiegel: plaats het masker op het gezicht (laat het haar niet binnenin vallen, dit zal de lekvrije werking beïnvloeden), inhaleer zachtjes met de neus, de spiegel kan altijd afzuigen op het gezicht geschikt (het proces van de neus kan niet uitademen). De overgrote meerderheid van de mensen hoeft geen gezichtsspiegel te kiezen voor hun eigen gezicht, maar een paar zijn dat niet. Naar wat voor soort mensen is er speciale aandacht? Het gezicht is merkbaar kleiner dan de gemiddelde persoon, of duidelijk dun en smal als een mesgezicht (gebruikelijker bij buitenlanders), deze mensen hebben een smal gezicht (of juveniel) nodig, het gezicht van een speciale breedte moet ook een masker breed kiezen spiegel, omdat het relatief brede masker de linker- en rechterhoeken van het oog blokkeert, wat de gezichtslijn beïnvloedt.

3. De spiegel van de tape: De gezichtsspiegel van het siliconenmasker bevestigt het gezicht, zonnebrandcrème heeft ook enige invloed op het masker, maar niet voor de hand liggend, en door de tape strakker aan te trekken om het sluiten van het masker te versterken. Je kunt alleen ademen met je mond na het dragen van een goede spiegel.

4. Het waterprobleem van de spiegel: wanneer u een tijdje zweeft, zal er een beetje water in de neus van de spiegel zijn; dit is normaal en een goede duikspiegel kan niet garanderen dat het ondergedompelde deel van het fineer volledig watervrij is als de waterdruk onder water is. Maar als het niet alleen het puntje van de neus is, zit het er zeker niet op.

5. Mirror of the Mist: het menselijk oog en de neusholte is water, wat water in het snorkelen zal waterdamp worden. Vanwege het verschil in temperatuur tussen de lucht in de spiegel en het zeewater, zal de damp een mist op het glas in de spiegel vormen. Dit kan het gezichtsvermogen beïnvloeden, en snorkelen in complexe wateren kan ook een gevaar vormen. Meestal kun je speeksel gebruiken voor het snorkelen om het glas in de spiegel te schilderen, maar vanuit onze snorkelervaring is dit slechts ongeveer 10 minuten effect, het resultaat is dat het proces van snorkelen vaak wordt gebruikt om speeksel te spuiten, met een goede speciale spuitbus veroudering kan een dag bereiken. Bovendien, waslotion, douchegel, wasmiddel kan zeer goed misteffect worden bereikt.

6. Verwijderen oppervlaktespiegeloliefilm: de nieuwe spiegel heeft meestal een laag oliefilmbescherming, de aanwezigheid van deze laag oliefilm verhoogt de kans op mist en beïnvloedt de effectiviteit van aerosol. Daarna kunt u de tandpasta gebruiken en vervolgens voorzichtig afvegen met een zachte doek om de oliefilm te verwijderen.


Producten